НАЙ-ДОБРАТА ПОЧИСТВАЩА ФИРМАНАЙ-ДОБРАТА ПОЧИСТВАЩА ФИРМА!

РАБОТНО ВРЕМЕРАБОТНО ВРЕМЕ : ПОН - СЪБ (9.00am - 6.00PM)

Експрес Партнерс
Експрес Партнерс

ПОЗВЪНЕТЕ ЗА ПОРЪЧКА СЕГА !088 538 25 27

254 поръчки

page-banner

Почистване на мека мебел в домашни условия

Почистване на мека мебел в домашни условия 15 Юни

Почистване на мека мебел в домашни условия

Една от най-удобната и практична мебел в дома си остава меката мебел – дивани, фотьойли и табуретки, които събират вечер семейството пред телевизора или обикновено настаняваме нашите гости на кафе и сладки приказки. Независимо къде се намират дивана и фотьойлите – в хола, кухнята, трапезарията или друго помещение – винаги възниква въпросът за периодичното почистване на мека мебел в домашни условия.


Какво да направим за почистване на мека мебел в домашни условия?


• Определете материята на вашите мебели. Дали е от кожа, полиестер, ленен текстил, промазан плат или смесени материи. Тъй като всяка материя има специфични изисквания как да се почисти и какви препаратите да се използват.


Кога да започнем почистване на мека мебел в домашни условия?

Почистване на мека мебел в домашни условия


• Периодично си почиствайте вашата мебел с прахосмукачка и сухи кърпи, а петна от разлети напитки, храна и други замърсявания да се почистват своевременно.
Поне веднъж в годината трябва да планирате пълно почистване на мека мебел в домашни условия, а при по-сериозни замърсявания е препоръчително да го направите и два пъти.
Най-подходящо ще бъде, когато времето се затопли и ако сте извън дома за няколко дни. Основната причина е, че при почистване мека мебел в домашни условия лично от вас се налага по-продължително съхнене на текстилната материя.

 


Кой и как ще извършва почистване на мека мебел в домашни условия?


• Имате избор да го направите вие лично с четка и кофа с вода и перилен препарат или да се възползвате от услугите на фирма за почистване на мека мебел в домашни условия, която ще използва професионална техника и препарати за почистване.

 


Предимства при използване на фирма за почистване на мека мебел в домашни условия:


  • Служителите идват в указаното от вас време и място.
  • Те носят със себе си всичко необходимо – техника, препарати, предпазни материали.
  • Използваните методи за почистване ви гарантират качествено и пълно отстраняване на мръсотията, както по повърхността, така и в дълбочина.
  • Служителите са добре запознатите с начините и методите на почистване на различните материи.
  • Няма да се налага да чакате няколко дни, за да изсъхне вашата мебел, защото сте я почиствали вие с четката и с кофата с вода.

 Почистване на мека мебел в домашни условия

Недостатъци при използване на фирма за почистване на мека мебел в домашни условия:


• Трябва да им осигурите достъп до дома си. Да им отключите и после да заключите като приключат.

• Имате притеснения, че ще ви излезе скъпо. Винаги може да проверите каква цена ви предлагат фирмите за почистване на мека мебел в домашни условия.Ако се нуждаете от професионално пране на диван ,пране на матрак се свържете с нас на телефон 088 538 2527 по всяко време, обслужваме клиенти в ГРАДОВЕТЕ София и Бургас!