НАЙ-ДОБРАТА ПОЧИСТВАЩА ФИРМАНАЙ-ДОБРАТА ПОЧИСТВАЩА ФИРМА в Бургас и София!

РАБОТНО ВРЕМЕРАБОТНО ВРЕМЕ : ПОН - СЪБ (9.00am - 6.00PM)

Експрес Партнерс
Експрес Партнерс

ПОЗВЪНЕТЕ ЗА ПОРЪЧКА СЕГА !088 538 25 27

254 поръчки

page-banner

Да се подготвим за пролетно почистване на спалнята?

Да се подготвим за пролетно почистване на спалнята? 27 Април

Да се подготвим за пролетно почистване на спалнята?

След дългите зимни месеци идва на дневен ред основното почистване през пролетта. Обикновено, то е свързано с много работа и винаги може да остане нещо, което сте забравили да почистите или няма достатъчно време да го направите. Как да се организираме, така че да приключим възможно най-бързо и качествено?


Подготовка за почистване на спалнята.


• Направете списък на дейностите, които ще извършвате и колко време ще ви отнеме всяка една от тях. Така може да прецените как да ги разпределите във времето, каква да бъде последователността и дали ще се възползвате от услугите на професионалисти.


• Проверете с какви почистващи препарати, кърпи, четки, кофи и всичко, което ви е необходимо за почистването. Ако смятате, че количествата са ограничени или ви трябва нещо друго, то го осигурете преди деня на почистването.


• Поставете всички почистващи препарати и кърпи на едно място, а по-добре ще е ако са в кутия, която може да пренасяте и така всичко, което ви е необходимо ще ви бъде по ръка по всяко време.


• Осигурете си празни найлонови чували, в които може да поставяте, както отпадъци за извървяне, така и дрехи и вещи, които смятате за излишни и ще приберете в гаража, ще подарите на някого или просто ще изхвърлите.Дизайн на прахосмукачка за кола

Какво се нуждае от почистване в спалнята?


• Поставете в чувалите или кутиите всички вещи, които не са ви необходими и ще занесете на съхранение в гаража, тавана, ще подарите или изхвърлите.

• Отделете текстилните материи, които са за пране: чаршави, покривки на леглото, завивки и възглавници.

• Изперете завесите в стаята, като стриктно спазвате изисквания за пране, що се отнася до сушенето им, може да ги закачите отново на мястото им. Така няма да се нуждаят от гладене, а при съхненето ще освежат помещението и ще го ароматизират приятно.

• От почистване се нуждаят стъклените и огледалните повърхности, също така и осветителните тела на полюлеете и лампите.

• Полирайте мебелите, като не забравите да почистите всички рамки на картини и декорации в стаята, както и ключове за осветлението, контакти, вратите и миещите се стени и тапети.

Почистване на матрак може да извършите съгласно указанията за съответния модел или да се обърнете към професионалисти.

• Ако имате мокет може да го изчистите с прахосмукачка, но за дълбоко почистване може да се обърнете към фирма за почистване на килими.Ако се нуждаете от професионално пране на диван ,пране на матрак се свържете с нас на телефон 088 538 2527 по всяко време, обслужваме клиенти в ГРАДОВЕТЕ София и Бургас!