thumbs-icon Телефони за заявки / Бургас - 088 538 2527 / София - 089 380 1759

clock-iconРАБОТНО ВРЕМЕ : ПОН - СЪБ (9.00am - 6.00PM)

Почистваща фирма Експрес Партнерс
mobile-icon

ПОЗВЪНЕТЕ ЗА ПОРЪЧКА СЕГА !088 538 25 27

779 поръчки

ПРАНЕ НА ДИВАНИ

ПРАНЕ НА ДИВАНИ ( МЕКА МЕБЕЛ )

Пране на диваниФирма „Експрес Партнерс“ Ви предлага висококачествени услуги за пране на мека мебел в градовете София, Бургас.
Нашите услуги включват екстракторно пране на дивани, фотьойли, столове, кресла, табуретки, мека мебел .

Услугата професионално машинно пране е подходяща при:
✓ Замърсени дивани, фотьойли,кресла, столове, табуретки;
✓ Почистване на дивани, отстраняване на урина от малки деца, възрастни хора, домашни любимци (кучета, котки );
✓ При нужда от обезпрашаване след извършен ремонтни дейности;
✓ При наличие на гъбички и бактерии, мухъл и други по вашият матрак или топматрак
✓ При наличие на петна по вашият диван или мека мебел;
✓ При неприятна миризма в следствие на запотяване;
✓ При необходимост от дезинфекция;

Машинното изпиране се извършва с професионални екстракторни машини и препарати. Процедурата по почистване е в рамките на 30 до 60 мин. в зависмиост от степента на замърсяване. След изпиране мебелите остават влажни и е нужно време от 5 до 9 часа за да могат да бъдат използвани.

Услугата "Пране на дивани" включва почистване на всички външно видими повърхности с дамаска, т.е. облегалка, седалка, подлакътници и лицевата му част при краката, но не включва изпирането на допълнителна част функция сън, която се таксува отделно на цена от 10 лв.


За връзка с нас ни потърсете за гр. София ✆ 089 380 1759  гр. Бургас: ✆ 088 538 2527 Цени за машинно пране на мека мебел

Диван, канапе - 7 лв. / за седящо място
- Допълнителна част функция сън се таксува отделно на цена от 10 лв.

Фотьойл, кресло - 10 лв. /бр.

Табуретка - 5 лв. /бр.

Стол - 4.00 лв. /бр. ( само облекалка или седлака - 2,50 лв. )

За почистване на матраци провери цени тук


Фирма Експрес Партнерс не предоставя гаранция и не носи отговорност за успешно остстраняване на замърсявания , урина или повреди по вашият диван, матрак, или килим в случаи на:

 1. Дълъг период на неподдържани меки мебели и настилки ( над 1 година );

 2. Не могат да бъдат премахнати петна, които вече са причинили повреда или промяна в цвета на тъкъните. в следствие от протъркване с години на експлотация, пряка слънчева светлина, оцветяване от дрехи или завивки пускащи цветове. 

 3. Правени са опити за почистване с почистващ препарат, водоструйки, парочистачки и други машини в много от случаите след опити от страна на клиентите или непрофесионални почистващи фирми. Резултатите след опитите са промяна в големината на петна и замърсяване, набиване в дълбочина или запечатване. 

 4. По време на машинно пране при стари, протъркани материи е възможно да бъде причинено повреда, раздърпвания и накъсване.

 5. Невъзможност за премахване на петна при застаряла тъкан, която става по-забележима след премахване на натрупанато с времето замърсяване.

bookingВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ *

  1. Минимална стойност на заявена услуга за посещение в град София - 35 лв. / град Бургас - 30 лв. ( извън София - 50 лв. / извън Бургас - 30 лв. )

  2. Отстъпката от 10 % не важи:

       2.1 при заявена услуга под 35 лв.

       2.2 за клиенти живущи в кварталите и градовете около София и град Бургас

  3. Такса транспорт за клиенти живущи в кварталите - 10 лв. ( друг град в близост до София , Бургас сe доплаща от 10 до 25 лв.)

  4. Крайната цена за почистване на диван се определя в зависимост от броя на седящите места, брой седящо място 7.00 лв. с размер 60 см. ( като при ъгловите дивани ъгъла се брои за място )

  Такса Синя и Зелена зона за клиенти живущи в обхват на платено паркиране се поемат от Експрес Партнерс

  6. Горепосочените цени са с включено ДДС

  7. За да бъде извършено почистването е нужно клиентът да подсигури: топла вода, както и да се погрижи за прибирането на чупливи и ценни предмети, които могат да затруднят нашата работа.

  8. Ако жилището ви е над 3 етаж в сграда, която не разполага с асансьор е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да ни информирате предварително ! Поръчката ще бъде анулирана, ако предварително не бъде подадена информация при подаване на заявката!

   8.1. Ако жилището ви е на 3 етаж в сграда, която не разполага с асансьор минимална такса за посещение - 50 лв.  

  9. Работно време 09.00 - 18.00 часа  Вашите меки мебели са инвестиция, която не бива да бъде подценявана, ако желаете да ги запазите и ползвате дълъг период от време. Препоръката ни е да бъдат почиствани периодично. В повечето случаи замърсяванията стават все по-видими, което води до претапициране или закупуване на нов диван.

  Ние ще изберем правилния подход в почистването на Вашата тапицерия, благодарение на специализираните професионални машини и с помощта на специално разработени почистващи препарати, с лидерски качества в почистващата индустрия за успешно почистване тъкани. Гарантираме безупречно почистване според степента на замърсяване и периода на застоялост.

  Необходимостта от профилактична професионална грижа за запазване на качеството на текстила е нужно, защото всяка мебел е изложена на замърсявания и прах всеки ден. Всяка дамаска ще има по-дълъг живот и изглежда по-чиста, ако се поддържа с редовно почистване.

  Ние бихме Ви препоръчали да правите периодично, минимум веднъж до два пъти годишно, почистване на диван, килим или матрак.
  Така ще избегнете нежелани алергени и ще повишите качеството на въздуха в спалнята си. Помислете за това колко дълго бихте издържали без да изперете Вашето спално бельо или дрехи ?


  пране на мека мебел

  Веднага ще се досетите, че замърсяването на тялото на човек е подложено ежеминутно на пот, външни фактори – метеорологични или други условия – полепващи по косата, кожата на лице или открити части от тялото. Всичко това би провокирало алергии или би повлияло на здравето ни. Особенно важно е, ако имате деца, които се нуждаят много повече от добра среда на живот.

  Диваните изискват своята грижа, защото всеки човек прекарва дълги часове в гледане на телевизия. Професионално почистване с екстракторна машина на дивани е от жизнено важно значение за Вашето здраве и удължаване на живота на Вашите меки мебели. Методът на почистване чрез гореща екстракция е най-хигиеничният начин за почистване – премахва всички бактерии, дълбоко набит прах и дава на дивана приятна миризма след прането.  Почистване
   на дивани, фотьойли, столове за бизнес клииенти

  Ние имаме опит в почистването на дивани, както за малки офиси така и за средния бизнес и големи площи, като магазини, офиси, детски центрове, хотели, ресторанти, питейни заведения.

  Екипът на „Експрес Партнерс“ е гъвкав в работата и можем да персонализираме нашите услуги по почистване на дивани с изискванията на клиента. Можем да поемем всеки ангажимент за пране на дивани в офиси, обществени търговски обекти, изложбени зали, заведения, хотели, ресторанти, кина и театри, развлекателни центрове, социални клубове в градовете София и Бургас.

  Услугата „пране на диван“ от „Експрес Партнерс“ - винаги се извършва при най-високи стандарти и често надхвърля очакванията на клиентите ни. Нашият екип е напълно обучен и практикувал дейността си в Великобритания. Силно мотивирани в осигуряването на най-добрите търговски практики и стандарти в почистването на килими.


  Професионално почистване на дивани по домовете

  Професионално почистване на дивани по домовете

  Ние от Експрес Партнерс използваме най-модерната система в Европа за почистване на дивани. Професионалната почистваща техника с която извършваме почистването ни позволява да почистим диван, фотьойл на място във вашият дом или офис!  Използваме най-висок клас професионални машини

  Високият клас професионална екстракторна машина в комбинация с професионални препарати ще разградим и отстраним в дълбочина всички упорити петна, прах и микроби. След изпирането вашият диван остава влажен, процесът на съхнене е в рамките на 5 до 9 часа в зависимост от степента на замърсяване и материя.

  разгледай резултати - преди и след почистване