НАЙ-ДОБРАТА ПОЧИСТВАЩА ФИРМАТелефони за заявки / София / Бургас - 088 538 2527

РАБОТНО ВРЕМЕ : ПОН - СЪБ (9.00am - 6.00PM)РАБОТНО ВРЕМЕ : ПОН - СЪБ (9.00am - 6.00PM)

logo
mobile-icon

ПОЗВЪНЕТЕ ЗА ПОРЪЧКА!088 538 25 27

254 поръчки

page-banner

ПРАНЕ НА ДИВАНИ

 • Почистване на диван
 • Пране на дивани
 • Пране на диван
 • Освежаване на дивани

ПРАНЕ НА ДИВАНИ

10.00 лв.

Почистваща фирма Експрес Партнерс е специализрана в почистването на дивани в градовете София, Бургас.
Ние можем да Ви предложим почистваща услуга екстракторно машинно пране на: ДИВАН, ФОТЬОЙЛ, СТОЛ, КРЕСЛО, МЕКА МЕБЕЛ.


Машинното пране се извършва със специализирани професионални екстракторни машини и препарати , които разграждат и отстраняват в дълбочина упорити петна от дивани. Времетраенето по почистване е в рамките на 30 до 60 мин. в зависмиост от степента на замърсяване.

Почистваща услуга: Пране на дивани

 

 

ЦЕНА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ДИВАНИ


 • Диван, канапе - 10 лв. / за седящо място с размер 0.60 см. (ъгъла също се таксува, като място)
  - Възглавници - 10.00 лв.
  - Допълнителна част функция сън се таксува отделно на цена от 10 лв.
  - Модулни дивани се таксуват на цена от 15 лв. за седящо място с размер 0.60 см.
 • Фотьойл, кресло, пуф - 20 лв. /бр.
 • Табуретка - 5 лв. /бр.
 • Стол - 5.00 лв. /бр.( само облегалка или седлака - 2,50 лв. )
 • Изсушаване на мека мебел в рамките на 30 до 60 мин. - 20.00 лв. за 1 бр. мека мебел диван ( само седлака и облекалка )
  - всяка следваща мебел - 10.00 лв.

  Минимална стойност на заявена услуга за посещение - 40 лв. ( извън София, Бургас - 50 лв.)

  За машинно пране на матраци провери цени тук

За почистване на автотапицерии провери цени тук

 • Изсушаване на матрак в рамките на 30 до 60 мин. - 20.00 лв. за 1 бр. ( всяка следваща мебел - 10 лв.)

 


- Обслужваме градовете:
⭕️ Клон София обслужва: ✓ София ✓ Перник ✓ Банкя ✓ Елин Пелин ✓ Нови Хан ✓ Сливница ✓ Нови Искър ✓ Костинброд
София - телефон за заявки ☎ 089 380 1759

⭕️ Клон Бургас обслужва: ✓ Бургас ✓ Поморие ✓ Равда ✓ Несебър ✓ Слънчев Бряг ✓ Свети Влас ✓ Созопол ✓ Приморско
Бургас - телефон за заявки ☎ 088 538 2527
Професионалните машини са снабдени с вакум издърпващ праха, препарата за пране и водата, която се впръсква под налягане и разгражда натрупано във времето замърсявания. Това е най-новият ефективен и препоръчителен метод на машинно пране на дивани и мека мебел. Само така може да разградим и отстраним натрупаните в дълбочина упорити петна, прах, микроби,неприятни миризми и всички останали замърсявания във всеки матрак или диван.
След извършването на почистващата услуга машинно пране на диван или друга мебел материята остава леко влажна и изсъхва в рамките на 6 до 12 часа в зависимост от степента на замърсяване и третиране от наша страна в случаи на по-сериозни замърсявания и съответно зимен или летен сезон.
Ако се нуждаете от друг вид почистваща услуга можете да изберете Пране на матрак, Пране на автотапицерии, Пране на мокет.


bookingВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ *

  1. Отстъпката от 10 % не важи: за клиенти живущи в кварталите и градовете около София, Бургас)
  2. Такса транспорт за клиенти живущи в кварталите извън София, Бургас - 10 лв. ( град в близост до София, Бургас сe доплаща от 10 до 25 лв.)
  3. Крайната цена за почистване на диван се определя в зависимост от броя на седящите места, брой седящо място 10.00 лв. с размер 60 см.
  Размери на дивани
  - При ъглови дивани ъгъла таксуваме за място 10.00 лв.
  - Скритите обратни страни на възглавки седяща част таксуваме на цена 5.00 лв.( Почистваме само при предварително подадена информация в заявка или при поискване от клиент при посещение от страна на наш служител преди стартирането на почистването )
  - Лежанки с тип функция сън зе таксуват отделно на цена 10.00 лв.
  4. Такса Синя и Зелена зона за клиенти живущи в обхват на платено паркиране се поемат от Експрес Партнерс
  5. За да бъде извършено почистването е нужно клиентът да подсигури: топла вода, както и да се погрижи за прибирането на чупливи и ценни предмети, които могат да затруднят нашата работа. - Не почистваме гръб на дивани ако са плътно прилепнали до стени. Не се ангажираме с разместването на дивани освен при изявено предварително желание от страна на клиент в негово присътствие за да окажем помощ при разместването!
  6. За клиенти живущи над 2-ри етаж в сгради без асансьор - не изпълняваме заявки поради тежестта на използваните професионални машини!  


  - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО e да ни информирате предварително за липса на асансьор! Поръчката ще бъде анулирана, ако предварително не бъде подадена информация при подаване на заявката!

  Телефон за заявки в градовете: София: 089 380 1759 / Бургас : 088 538 2527

  Услугата "Пране на дивани" включва почистване на всички външно видими повърхности с дамаска, т.е. облегалка, седалка, подлакътници и лицевата му част при краката, но не включва изпирането на допълнителна част функция сън, която се таксува отделно на цена от 10 лв.

  Ако за пръв път ползвате нашите услуги и имате въпроси можете да последвате линка към в категория често задавани въпроси от клиенти за да намерите отговорите на някои от най-често задаваните въпроси, условия свързани с почистващите услуги, които предлагаме..  УСЛУГАТА ПРОФЕСИОНАЛНО МАШИННО ПРАНЕ НА ДИВАН Е ПОДХОДЯЩА ПРИ:

  ✓ Замърсени дивани, фотьойли,кресла, столове, табуретки;
  ✓ Почистване на дивани, отстраняване на урина от малки деца, възрастни хора, домашни любимци (кучета, котки );
  ✓ При нужда от обезпрашаване след извършен ремонтни дейности;
  ✓ При наличие на петна по вашият диван или мека мебел;
  ✓ При неприятна миризма в следствие на запотяване;
  ✓ При необходимост от дезинфекция;  За връзка с нас ни потърсете за гр. София ✆ 089 380 1759  гр. Бургас ✆ 088 538 2527


  Фирма Експрес Партнерс не предоставя гаранция и не носи отговорност за успешно остстраняване на замърсявания , урина или повреди по вашият, матрак в случаи на:

  1. Неподдържани матраци дълъг период ( над 1 година );

  2. Не могат да бъдат премахнати петна, които вече са причинили повреда или промяна в цвета на тъкъните в следствие от протъркване с години на експлотация, пряка слънчева светлина, оцветяване от дрехи или завивки пускащи цветове. 

  3. Правени са опити за почистване с почистващ препарат, водоструйки, парочистачки и други машини в много от случаите след опити от страна на клиентите или непрофесионални почистващи фирми. Резултатите след опитите са промяна в големината на петна и замърсяване, набиване в дълбочина или запечатване. 

  4. По време на машинно пране при стари, протъркани материи е възможно да бъде причинено повреда, раздърпвания и накъсване.

  5. Невъзможно премахване на петна при застаряла тъкан, която става по-забележима след премахване на натрупанато с времето замърсяване.
 
  Защо да изберете нас

• Определяне от клиента удобен ден и час за извършване на почистването в дома или офиса. 
• Специално внимание се обръща на отстраняването на зони, петна и миризми, без допълнителна такса.
•  Конкурентни и достъпни цени
•  Без скрити такси 


Преди и след почистване на мека мебел Тук можете да разгледате резултати - преди и след почистване

Вашите меки мебели са инвестиция, която не бива да бъде подценявана, ако желаете да ги запазите и ползвате дълъг период от време. Препоръката ни е да бъдат почиствани периодично минимум веднъж до два пъти годишно, почистване на диван. В повечето случаи замърсяванията стават все по-видими, което води до претапициране или закупуване на нов диван.

Ние ще изберем правилния подход в почистването благодарение на специализираните професионални машини, които използваме и с помощта на специално разработени почистващи препарати с лидерски качества в почистващата индустрия за успешно почистване тъкани.

Необходимостта от профилактична професионална грижа за запазване на качеството на текстила е нужно, защото всяка мебел е изложена на замърсявания и прах всеки ден. Всяка дамаска ще има по-дълъг живот и изглежда по-чиста, ако се поддържа с редовно почистване. В противен случай дълаг период на застоялост почистването е неефективно. Така ще избегнете нежелани алергени и ще повишите качеството на въздуха в спалнята си. Помислете за това колко дълго бихте издържали без да изперете Вашето спално бельо или дрехи ?


Веднага ще се досетите, че замърсяването на тялото на човек е подложено ежеминутно на пот, външни фактори – метеорологични или други условия – полепващи по косата, кожата на лице или открити части от тялото. Всичко това би провокирало алергии или би повлияло на здравето ни. Особенно важно е, ако имате деца, които се нуждаят много повече от добра среда на живот.

Диваните изискват своята грижа, защото всеки човек прекарва дълги часове в гледане на телевизия. Професионално почистване с екстракторна машина на дивани е от жизнено важно значение за Вашето здраве и удължаване на живота на Вашите меки мебели. Методът на почистване чрез екстракция е най-хигиеничният начин за почистване – премахва всички бактерии, дълбоко набит прах и придава на дивана приятна миризма след прането.Почистване
 на дивани, фотьойли, столове за бизнес клииенти

Ние имаме опит в почистването на дивани, както за малки офиси така и за средния бизнес и големи площи, като магазини, офиси, детски центрове, хотели, ресторанти, питейни заведения.

Екипът на „Експрес Партнерс“ може да поеме ангажимент за пране на дивани в офиси, обществени търговски обекти, изложбени зали, заведения, хотели, ресторанти, кина и театри, развлекателни центрове, социални клубове в градовете София и Бургас и околностите.

Услугата „пране на диван“ от „Експрес Партнерс“ - се извършва при най-високи стандарти и често надхвърля очакванията на клиентите ни. Нашият екип е силно мотивирани в осигуряването на най-добрите търговски практики и стандарти в почистването.