thumbs-icon Телефони за заявки / Бургас - 088 538 2527 / София - 089 380 1759

clock-iconРАБОТНО ВРЕМЕ : ПОН - СЪБ (9.00am - 6.00PM)

Почистваща фирма Експрес Партнерс
mobile-icon

ПОЗВЪНЕТЕ ЗА ПОРЪЧКА СЕГА ! 088 538 25 27

page-banner

ПРАНЕ НА АВТОТАПИЦЕРИИ

ПОЧИСТВАНЕ И ПРАНЕ НА АВТОТАПИЦЕРИИ

ПОЧИСТВАНЕ И ПРАНЕ НА АВТОТАПИЦЕРИИ

Автомобилите са част от ежедневието на много хора в днешно време. Собствениците на превозни средства са горди със своите добре поддържани автомобили. Независимо от това как се опитва да го постигне, за всеки шофьор интериорът е важна част, защото той показва навиците на водача и пътниците. В случаи на замърсяване, петна, прах, които се натрупват във всички тапицирани детайли от автомобила, въздухът в купето става прашен и неприятен след отваряне на прозорци. Пътуване с деца или домашни любимци, независимо от всички удоволствия и радост в повечето случаи води до все по-тежко замърсяване на тапицерията на автомобила.

При липса на поддържане, периодично почиствате Вашите седлаки, стелки, под с прахосмукачка или професионално пране на седалки, може замърсяването да проникне дълбоко в тъканите и дунапрена. Това допринася за неприемлива миризма, създаваща дискомфорт въпреки използваните силни препарати и ароматизатори за автомобили. Допълнително, недобре изглеждащата тапицерия показва само повърхностните резултати, в много от случаите без професионално почистване е невъзможно да премахнете скритите и наслоени замърсявания! Забавянето на всяко належащо почистване ускорява все по-бързото наслояване на замърсяване и разпадането на тапицерията с която е облечена седалката. Цялостно почистване, по-известено като „пране на автомобили“ не само освежва, но и удължава живота на Вашата автотапицерия.


Ние от „Ескпрес партнерс“, ще почистим автотапицерията на Вашия автомобил професионално. Няма нужда да си причинявате неудобството да чакате с часове на автомивки или още по-лошият вариант съхнене с продължителност над 3 дни в следствие на обилно мокрене. Ние работим с професионални екстракторни машини, които издърпват водата на 90 % обратно в машината , но е нужен период за съхнене през:

Пролет/Лято сезон от 3 до 7 часа - съхнене
Есен/Зима сезон от 7 до 12 часа - съхнене

„Ескпрес Партнерс“, осигурява най-доброто качество за Бургас и София в почистването на автотапицерии за всички марки и модели автомобили, камиони, автобуси, яхти или други превозни средства.

  • Процедурата по почистване с професионална машина за пране обхваща: седалки (тесктил), под(мокет) багажник, врати и стелки.

Ние използваме професионални машини и препарати за да постигнем максимално добър резултат. Навременното почистване ще ни позволи да премахнем всички замърсявания и възстановим първоначалния вид на Вашия автомобил.. Вие ще бъдете възхитени колко чист и свеж може да бъде интериорът на Вашия автомобил!

За да планирате почистваща услуга пране на седалки позвънете на телефон 088 538 2527 за град София и Бургас


Професионално пране на седалки за автомобилиЦени за почистване на автотапицерии за автомобили


Седалки  - 10.00 лв. седящо място
Под  -  15.00 лв.
Врата  -  2.00 лв. за брой
Багажник- включва само подовата част  - 5.00 лв.

Стелки за под  - 1.50 лв.
Детска седалка  - 10.00 лв.

Почистване с прахосмукачка  - 5.00 лв.
Машинно пране салон на лек автомобил - 75.00 лв.  ( включва пране - седалки 5 бр., мокет, багажник, прахосмукачка )

При силно замърсяване - оскъпяване 100 %
  Машинно пране салон на камион, автобуси, яхти или други превозни средства. - цена след запитване 

Пране на автотапицерии

Преди почистване

 

Пране на автотапицерии

След почистване

 Използваме най-висок клас професионални машини

Високият клас професионални екстракторни машини в комбинация с професионални препарати, разграждат и отстраняват в дълбочина всички упорити петна, прах и микроби. След изпирането тапицерия остава леко влажна, процесът на съхнене е в рамките на 5 до 6 часа през летния сезон

Свържете се с нас