thumbs-icon Телефони за заявки / Бургас - 088 538 2527 / София - 089 380 1759

clock-iconРАБОТНО ВРЕМЕ : ПОН - СЪБ (9.00am - 6.00PM)

Почистваща фирма Експрес Партнерс
mobile-icon

ПОЗВЪНЕТЕ ЗА ПОРЪЧКА СЕГА ! 088 538 25 27

779 поръчки

page-banner

ПРАНЕ НА АВТОТАПИЦЕРИИ

ПОЧИСТВАНЕ И ПРАНЕ НА АВТОТАПИЦЕРИИ

ПОЧИСТВАНЕ И ПРАНЕ НА АВТОТАПИЦЕРИИ

Автомобилите са част от ежедневието на много хора в днешно време. Собствениците на превозни средства са горди със своите добре поддържани автомобили. Независимо от това как се опитва да го постигне, за всеки шофьор интериорът е важна част, защото той показва навиците на водача и пътниците. В случаи на замърсяване, петна, прах, които се натрупват във всички тапицирани детайли от автомобила, въздухът в купето става прашен и неприятен. Пътуване с деца или домашни любимци, независимо от всички удоволствия и радост в повечето случаи води до все по-тежко замърсяване на тапицерията на автомобила.

Ако не почиствате периодично Вашите седлаки, стелки, под с прахосмукачка и пране, може замърсяването да проникне дълбоко в дунапрена. Това допринася за неприемлива миризма, създаваща дискомфорт въпреки използваните силни ароматизатори за автомобили. Допълнително, недобре изглеждащата тапицерия показва само повърхностните резултати, в много от случаите без професионално почистване е невъзможно да премахнете скритите и наслоени замърсявания! Спестяването на всяко належащо почистване ускорява разпадането на Вашата тапицерия и хлътване на дунапрен в седалката. Цялостно почистване, по-известено като „пране на автомобили“ не само освежва, но и удължава живота на Вашата автотапицерия.Ние от „Ескпрес партнерс“, ще почистим автотапицерията на Вашия автомобил пред дома или офиса Ви. Няма нужда да си причинявате неудобството да чакате с часове на автомивки или още по-лошият вариант съхнене с продължителност над 3 дни в следствие на обилно мокрене. Позволете ни да Ви покажем нов вид професионално почистване. Ние използваме най-качествените професионални машини и препарати, за да постигнем максимално добър резултат. Навременното почистване ще ни позволи да премахнем всички замърсявания и възстановим първоначалния вид на Вашия автомобил.

Интериорът на автомобила е предназначен да създаде комфорт. Понякога само една малка прашинка или дори слаби следи от миризма на тютюн може да съсипе доброто впечатление.

„Ескпрес Партнерс“, осигурява най-доброто качество за Бургас в почистването на автотапицерии за всички марки и модели автомобили, камиони, автобуси, яхти или други превозни средства.

  • Процедурата по почистване с професионална машна за пране обхваща: седалки (тесктил), под(мокет) багажник, врати и стелки.

Ние използваме най-добрите препарати за постигане на високи резултати. Вие ще бъдете възхитени колко чист и свеж може да бъде интериорът на Вашия автомобил! За да планирате нашите услуги за почистване – „Експрес Партнерс“, ни се обадете на телефон 088 538 2527


Професионално пране на седалки за автомобилиЦени за почистване на автотапицерии за автомобили


Седалки  - 10 лв. седящо място
Под  -  2 лв. седящо място
Врата  -  2 лв. за брой
Багажник  - 5 лв.

Стелки за под  - 1 лв.
Детска седалка  - 5 лв.

Почистване с прахосмукачка  - 5 лв.
  Машинно пране салон на лек автомобил - 60 лв.  ( включва пране - до 5 седалки , под, прахосмукачка )
  Машинно пране салон на камион - цена след запитване 

Пране на автотапицерии

Преди почистване

 

Пране на автотапицерии

След почистване

 Използваме най-висок клас професионални машини

Високият клас професионални екстракторни машини в комбинация с професионални препарати, разграждат и отстраняват в дълбочина всички упорити петна, прах и микроби. След изпирането тапицерия остава леко влажна, процесът на съхнене е в рамките на 5 до 6 часа

Свържете се с нас