НАЙ-ДОБРАТА ПОЧИСТВАЩА ФИРМА В БУРГАС и СофияНАЙ-ДОБРАТА ПОЧИСТВАЩА ФИРМА В БУРГАС и София!

РАБОТНО ВРЕМЕ : ПОН - СЪБ (9.00am - 6.00PM)РАБОТНО ВРЕМЕ : ПОН - СЪБ (9.00am - 6.00PM)

logo
mobile-icon

ПОЗВЪНЕТЕ ЗА ПОРЪЧКА СЕГА !088 538 25 27

254 поръчки

page-banner

Защо е важно да почистваме периодично меките мебели

Защо е важно да почистваме периодично меките мебели 12 ОКТ

Защо е важно да почистваме периодично меките мебели

Меките мебели са инвестиция, която не бива да бъде подценявана ако желаете да бъде запазена и ползвана за дълаг период! Експрес Партнерс може да ви предложи висококачествени услуги за почистване тапицерия в град Бургас и околностите му. Нашите услуги включват екстракторно почистване на дивани, фотьойли, кресла, табуретки и столове по домовете и офисите, а също така и тапицерии на автомобили . Ние можем да възстановим и подобрим силно замърсени меки мебели.. Екипът ни от Експрес Партнерс е професионалист и специално обучен в почистването на всички видове тъкани, дори и най-деликатните, така че можете да се чувствате спокойни знаейки, че ние ще изберем правилният подход в почистването на вашата тапицерия. Чрез специализираната техника и с помощта на найи-ефективните почистващи препарати с лидерски качества в почистващащата индустрия за успешно почистване тъкъни ние ще постигнем максимален резултат гарантиращ безупречно почистване според степента на замърсяване и периода на застоялост.

Необходимостта от профилактична професионална грижа за запазване на качеството на плата е нужно защото нашите мебели са изложени на замърсявания и прах всеки ден. Всяка дамаска ще има по-дълъг живот и изглежда по-чиста, ако се поддържа с редовно почистване.”

Ние бихме ви препоръчали да направите периодично минимум веднъж до два пъти годишно почистване на матрак или диван с това вие ще избегнете нежелани алергени и повишите качеството на въздуха в спалнята си. Помислете за това колко дълго бихте издържали без да изперете вашите спално бельо или дрехи ? Веднага ще се досетите, че замърсяването на тялото на човек е подложено ежеминутно на пот, външни фактори - метеорологични или други условия полепващи по косата, кожата на лице или открити части от тялото ,всичко това би провокирало алергии или би повлияло на здравето ни. Особенно важно е ако имате деца, които се нуждаят много повече от добра среда на живот.

 

Ако се нуждаете от професионално пране на диван ,пране на матрак се свържете с нас на телефон 088 538 2527 по всяко време, обслужваме клиенти в ГРАДОВЕТЕ София и Бургас!