НАЙ-ДОБРАТА ПОЧИСТВАЩА ФИРМАТелефони за заявки / София / Бургас - 088 538 2527

РАБОТНО ВРЕМЕ : ПОН - СЪБ (9.00am - 6.00PM)РАБОТНО ВРЕМЕ : ПОН - ПЕТ (9.00am - 6.00PM)

logo
mobile-icon

ПОЗВЪНЕТЕ ЗА ПОРЪЧКА!088 538 25 27

254 поръчки

page-banner

ПРАНЕ НА КИЛИМИ

 • Почистване на килими
 • Пране на килими, мокети
 • Пране на килим, мокет
 • Освежаване на килим, мокет

ПРАНЕ НА КИЛИМИ, МОКЕТИ

10.00 лв.

Почистваща фирма Експрес Партнерс е специализрана в почистването на килими, мокети в градовете
София, Бургас.
Ние можем да Ви предложим почистваща услуга екстракторно машинно пране на: КИЛИМ, МОКЕТ, ПЪТЕКИ


Машинното пране се извършва със специализирани професионални екстракторни машини и препарати, които разграждат и отстраняват в дълбочина упорити петна от килими, мокети. Времетраенето по почистване е в рамките на 30 до 60 мин. в зависмиост от степента на замърсяване.

Почистваща услуга: Пране на килими, мокети

 

 

ЦЕНА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА КИЛИМИ / МОКЕТИ


 • Килим, Мокет - 4 лв.. / за кв. метър

  Минимална стойност на заявена услуга за посещение - 40 лв.
  ( извън София, Бургас - 50 лв.)

  За машинно пране на дивани провери цени тук

За почистване на автотапицерии провери цени тук


- Обслужваме градовете:
⭕️ Клон София обслужва: ✓ София ✓ Перник ✓ Банкя ✓ Елин Пелин ✓ Нови Хан ✓ Сливница ✓ Нови Искър ✓ Костинброд
София - телефон за заявки ☎ 089 380 1759

⭕️ Клон Бургас обслужва: ✓ Бургас ✓ Поморие ✓ Равда ✓ Несебър ✓ Слънчев Бряг ✓ Свети Влас ✓ Созопол ✓ Приморско
Бургас - телефон за заявки ☎ 088 538 2527УСЛУГАТА ПРОФЕСИОНАЛНО МАШИННО ПРАНЕ НА КИЛИМ, МОКЕТ Е ПОДХОДЯЩА ПРИ:

✅ Замърсени килими, мокети;
✅ Почистване на дивани, отстраняване на урина от малки деца, възрастни хора, домашни любимци (кучета, котки );
✅ При нужда от обезпрашаване след извършен ремонтни дейности;
✅ При наличие на петна по вашият килим, мокет;
✅ При неприятна миризма в следствие на запотяване;
✅ При необходимост от дезинфекция и освежаване;За връзка с нас ни потърсете за
гр. София ✆ 089 380 1759 
гр. Бургас ✆ 088 538 2527Изборът на подходяща фирма за почистване на килими е много важен, за да бъде постигнат добър резултат. Не всички фирми разполагат с професионални машини за почистване. Понякога ниската цена, предлагана от почистващи фирми, е показател за незадоволителен резултат. Нашите професионални техници, от почистваща фирма „ Експрес Партнерс“, ще огледат състоянието на Вашия килим внимателно, за да бъде преценено кави са възможностите за постигнат добър ефект.

Ние използваме само екологично чисти, нетоксични, биоразградими, професионални английски почистващи продукти, които са 100% безопасни. Почистващи експерти и големи производители на килими препоръчват професионално почистване минимум на всеки 6 до 12 месеца, за да бъде поддържан външния вид и хигиената на вашия килим при нормална среда на ползване. Редовното почистване на килими не уврежда влакната. Ние не мокрим долната част, както го правят много автомивки защото всеки клим е с различен състав: вълна, полипропилен, акрил. В много от случаите при пълното мокрене тези показатели определят и влияят върху степента на износоустойчивост, здравината на килима, неговия комфорт при допир и степента на замърсяване.


Всички знаем факта, че въпреки добрия си външен вид, килимите са като гнездо за различни замърсявания. Без правилно почистване и поддръжка, килимите могат да поемат много прах, косми, мръсни петна и т.н. Неправилното поддържане и почистване с не добър избор на почистващи препарати може да увреди Вашите килими и мокети. В някои случаи периодично се налага да се възползвате от фирма за пране на килими, защото ще бъдат професионално почистени и премахнати всички петна, прах и замърсявания, натрупани във времето.

Когато почиствате периодично Вашия килим, удължавате живота му. Услугата „почистване на мокети и килими“ е изключително полено за хора, страдащи от алергии. Ако имате малки деца и домашни любимци, ние ви съветваме да използвате професионално почистване на килими най-малко два пъти в годината или дори по-често. Ползите от професионално почистени килими не са свързани само със здравето, но и с красотата на дома Ви.
МАШИННО ПРАНЕ НА КЛИМИ, МОКЕТ ЗА БИЗНЕС КЛИЕНТИ


Ние имаме опит в почистването на търговски помещения с килими, както за малки офиси, така и за средния бизнес. А също и големи площи с килими и мокет като: магазини, офиси, медицински центрове, детски центрове, хотели, ресторанти, козметични студиа, кино салони, питейни заведения.
Екипът на „Експрес партнерс“ е гъвкав в работата. Можем да персонализираме нашите услуги по почистване на офис килим с изискванията на клиента. Ние работим преди и след нормалното работно време в ранните утрини, късно вечер и през почивните дни.

„Експрес партнерс“ може да поеме всеки ангажимент за почистване на мокети, килими от магазини, обществени, търговски и промишлени сгради, включително офиси, банки, търговски обекти, заведения, хотели, ресторанти, киносалони,детски центрове, спортни клубове, развлекателни центрове, социални клубове, лекарски кабинети в и около градовете София Бургас и Пловдив.

Услугата „почистване на килими“ - „Експрес партнерс“, винаги се извършва при най-високи стандарти и често надхвърля изискванията и очакванията на клиентите. Нашият екип е напълно обучен и практикувал дейността си в Англия. Силно мотивирани в осигуряването на най-добрите търговски практики и стандарти в почистването на килими.


bookingВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ *

  1. Отстъпката от 10 % не важи: за клиенти живущи в кварталите и градовете около София, Бургас)
  2. Такса транспорт за клиенти живущи в кварталите извън София, Бургас - 10 лв. ( град в близост до София, Бургас сe доплаща от 10 до 25 лв.)
  3. Такса Синя и Зелена зона за клиенти живущи в обхват на платено паркиране се поемат от Експрес Партнерс
  4. За да бъде извършено почистването е нужно клиентът да подсигури: топла вода, както и да се погрижи за прибирането на чупливи и ценни предмети, които могат да затруднят нашата работа. - Не почистваме гръб на дивани ако са плътно прилепнали до стени. Не се ангажираме с разместването на дивани освен при изявено предварително желание от страна на клиент в негово присътствие за да окажем помощ при разместването!
  5. За клиенти живущи над 2-ри етаж в сгради без асансьор - не изпълняваме заявки поради тежестта на използваните професионални машини!  


  - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО e да ни информирате предварително за липса на асансьор! Поръчката ще бъде анулирана, ако предварително не бъде подадена информация при подаване на заявката!

  Телефон за заявки в градовете: София: 089 380 1759 / Бургас : 088 538 2527  Фирма Експрес Партнерс не предоставя гаранция и не носи отговорност за успешно остстраняване на замърсявания , урина или повреди по вашият, матрак в случаи на:

  1. Неподдържани матраци дълъг период ( над 1 година );

  2. Не могат да бъдат премахнати петна, които вече са причинили повреда или промяна в цвета на тъкъните в следствие от протъркване с години на експлотация, пряка слънчева светлина, оцветяване от дрехи или завивки пускащи цветове. 

  3. Правени са опити за почистване с почистващ препарат, водоструйки, парочистачки и други машини в много от случаите след опити от страна на клиентите или непрофесионални почистващи фирми. Резултатите след опитите са промяна в големината на петна и замърсяване, набиване в дълбочина или запечатване. 

  4. По време на машинно пране при стари, протъркани материи е възможно да бъде причинено повреда, раздърпвания и накъсване.

  5. Невъзможно премахване на петна при застаряла тъкан, която става по-забележима след премахване на натрупанато с времето замърсяване.

 


ПРАНЕ НА КИЛИМИ


  Защо да изберете нас

• Определяне от клиента удобен ден и час за извършване на почистването в дома или офиса. 
• Специално внимание се обръща на отстраняването на зони, петна и миризми, без допълнителна такса.
•  Конкурентни и достъпни цени
•  Без скрити такси 


Почистване
 на килими, мокети за бизнес клииенти

Ние имаме опит в почистването на килими, мокети, както за малки офиси така и за средния бизнес и големи площи, като магазини, офиси, детски центрове, хотели, ресторанти, питейни заведения.

Екипът на „Експрес Партнерс“ може да поеме ангажимент за пране на килими, мокети в офиси, обществени търговски обекти, изложбени зали, заведения, хотели, ресторанти, кина и театри, развлекателни центрове, социални клубове в градовете София и Бургас и околностите.

Услугата „пране на килим. мокет“ от „Експрес Партнерс“ - се извършва при най-високи стандарти и често надхвърля очакванията на клиентите ни. Нашият екип е силно мотивирани в осигуряването на най-добрите търговски практики и стандарти в почистването.