thumbs-icon Телефони за заявки / Бургас - 088 538 2527 / София - 089 380 1759

clock-iconРАБОТНО ВРЕМЕ : ПОН - ПЕТ (9.00am - 6.00PM)

Почистваща фирма Експрес Партнерс
mobile-icon

ПОЗВЪНЕТЕ ЗА ПОРЪЧКА СЕГА !088 538 25 27

page-banner

ПРАНЕ НА КИЛИМИ

ПРАНЕ НА МОКЕТИ и КИЛИМИ

ПРАНЕ НА КИЛИМИ


Фирма "Експрес Партнерс" предлага почистваща услуга машинно пране на килими, мокети и пътеки по домовете или офиси. Извършваме прането със специализирани професионални екстракторни машини висок клас, които разграждат и отстраняват в дълбочина упорити петна. Професионалните машини са снабдени с вакум издърпващ праха, препарата за пране и водата, която се впръсква под налагане и разгражда натрупано във времето замърсявания.

Това е най-новият ефективен метод на машинно пране на матраци и мека мебел по домовете. Само така можем да разградим и отстраним натрупаните в дълбочина упорити петна, прах, микроби, миризми и всички останали замърсявания във всяка мека мебел матрак или диван.
След извършването на машинно пране материята остава леко влажна и изсъхва в рамките на 6 до 12 часа в зависимост от степента на третиране от наша страна в случаи на по-сериозни замърсявания.

Ако за пръв път ползвате нашите услуги и имате въпроси можете да последвате линка към в категория често задавани въпроси от клиенти за да намерите отговорите на някои от най-често задаваните въпроси, условия свързани с почистващите услуги, които предлагаме...

 


 

Цени за пране на килими, мокети, пътеки 4,00 лв. /квадратен метър

Прането ( не приемаме килими за пране, прането се извършва на адрес посочен от клиента!)


Машинно изпиране на мокети, килими, пътеки и др. на място в дома и офис - 4,00 лв. /квадратен метърИзборът на подходяща фирма за почистване на килими е много важен, за да бъде постигнат добър резултат. Не всички фирми разполагат с професионални машини за почистване. Понякога ниската цена, предлагана от почистващи фирми, е показател за незадоволителен резултат. Нашите професионални техници, от почистваща фирма „ Експрес Партнерс“, ще огледат състоянието на Вашия килим внимателно, за да бъде преценено кави са възможностите за постигнат добър ефект.

Ние използваме само екологично чисти, нетоксични, биоразградими, професионални английски почистващи продукти, които са 100% безопасни. Почистващи експерти и големи производители на килими препоръчват професионално почистване минимум на всеки 6 до 12 месеца, за да бъде поддържан външния вид и хигиената на вашия килим при нормална среда на ползване. Редовното почистване на килими не уврежда влакната. Ние не мокрим долната част, както го правят много автомивки защото всеки клим е с различен състав: вълна, полипропилен, акрил. В много от случаите при пълното мокрене тези показатели определят и влияят върху степента на износоустойчивост, здравината на килима, неговия комфорт при допир и степента на замърсяване.

Всички знаем факта, че въпреки добрия си външен вид, килимите са като гнездо за различни замърсявания. Без правилно почистване и поддръжка, килимите могат да поемат много прах, косми, мръсни петна и т.н. Неправилното поддържане и почистване с не добър избор на почистващи препарати може да увреди Вашите килими и мокети. В някои случаи периодично се налага да се възползвате от фирма за пране на килими, защото ще бъдат професионално почистени и премахнати всички петна, прах и замърсявания, натрупани във времето.

Когато почиствате периодично Вашия килим, удължавате живота му. Услугата „почистване на мокети и килими“ е изключително полено за хора, страдащи от алергии. Ако имате малки деца и домашни любимци, ние ви съветваме да използвате професионално почистване на килими най-малко два пъти в годината или дори по-често. Ползите от професионално почистени килими не са свързани само със здравето, но и с красотата на дома Ви.


пране на килими

Почистване
на килими и мокети за бизнес клииенти

Ние имаме опит в почистването на търговски помещения с килими, както за малки офиси, така и за средния бизнес. А също и големи площи с килими и мокет като: магазини, офиси, медицински центрове, детски центрове, хотели, ресторанти, козметични студиа, кино салони, питейни заведения.
Екипът на „Експрес партнерс“ е гъвкав в работата. Можем да персонализираме нашите услуги по почистване на офис килим с изискванията на клиента. Ние работим преди и след нормалното работно време в ранните утрини, късно вечер и през почивните дни.

„Експрес партнерс“ може да поеме всеки ангажимент за почистване на мокети, килими от магазини, обществени, търговски и промишлени сгради, включително офиси, банки, търговски обекти, заведения, хотели, ресторанти, киносалони,детски центрове, спортни клубове, развлекателни центрове, социални клубове, лекарски кабинети в и около градовете София Бургас и Пловдив.

Услугата „почистване на килими“ - „Експрес партнерс“, винаги се извършва при най-високи стандарти и често надхвърля изискванията и очакванията на клиентите. Нашият екип е напълно обучен и практикувал дейността си в Англия. Силно мотивирани в осигуряването на най-добрите търговски практики и стандарти в почистването на килими.Услуги за почистване на килими включва:
отстраняването на следните видове замърсявания:

• Дълбоко замърсяване
• Урина при нощното напикаване при деца или възръстни
• Урина и миризими от домашни любимци
• Дъвка, мазнини
• Червени петна (кръв, вино и т.н.)
• Кофеин и други напитки
• Прах след ремонтни дейности
• Други


Професионално почистване на килими по домовете

Ние от Експрес Партнерс използваме най-модерната система в Европа за почистване на килими. Професионалната почистваща техника с която извършваме почистването ни позволява да почистим вашия килим, мокет, пътека на място във вашият дом или офис!

Използваме най-висок клас професионални машини

Високият клас професионална екстракторна машина в комбинация с професионални препарати ще разградим и отстраним в дълбочина всички упорити петна, прах и микроби. След изпирането вашият килим остава леко влажен, процесът на съхнене е в рамките на 8 до 12 часа

Професионално почистване на килими по домовете

Преди почистване

Професионално почистване на килими по домовете

След почистване

разгледай снимки - преди и след почистване