thumbs-icon Телефони за заявки / Бургас - 088 538 2527 / София - 089 380 1759

clock-iconРАБОТНО ВРЕМЕ : ПОН - СЪБ (9.00am - 6.00PM)

Почистваща фирма Експрес Партнерс
mobile-icon

ПОЗВЪНЕТЕ ЗА ПОРЪЧКА СЕГА !088 538 25 27

page-banner

ПОРЪЧКА

ПОРЪЧКА - 10 % ОТСТЪПКА

ПОРЪЧКА 10 % ОТСТЪПКА

Благодарим Ви, че избрахте да направите резервация с отстъпка на предлаганите от нас услуги.


* За да се възползвате от предоставената отстъпка 10 % е нужно да попълните коректно всички полета и финализирате поръчката си като изпратите завката чрез бутона в края на формата!

* За клиентите желаещи да се възплозват от услугата пране на мека мебел - ДИВАНИ / Определете седящите места на вашият диван и попълнете от формата за резервация на заявка!

  Крайната цена за почистване на диван се определя в зависимост от броя на седящите места, брой седящо място с размер 0,60 см. ( като при ъгловите дивани ъгъла се таксува за брои за място )


* В случай, че бъде пропусната информация ще бъде върнат отговор на посочената от вас електронна поща с молба за пълното попълване на информацията. При успешно попълнена форма за заявка, ще ценообразуваме крайната цена от вашата поръчка и ще получите потвърждение чрез имейл и смс или позвъняване за да отвърсим дата, час и крайна цена на заявена услуга.

booking ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ *

  1. Минимална стойност на заявена услуга за посещение - 35 лв.

  - ( извън София - 50 лв. / извън Бургас - 40 лв. )

  2. Отстъпката от 10 % не важи: за клиенти живущи в кварталите и градовете около София и град Бургас)

  3. Такса транспорт за клиенти живущи в кварталите извън София и Бургас - 10 лв. ( град в близост до София , Бургас сe доплаща от 10 до 25 лв.)

  4. Крайната цена за почистване на диван се определя в зависимост от броя на седящите места, брой седящо място с размер 60 см.

  - При ъгловите дивани ъгъла таксуваме за място

  - Скритите обратни страни на възглавки седяща част таксуваме на цена 5.00 лв. ( Почистваме само при предварително подадена информация в заявка или при поискване от клиент при посещение от страна на наш служител преди стартирането на почистването )

  - Лежанки с тип функция сън зе таксуват отделно на цена 10.00 лв.

  5. Такса Синя и Зелена зона за клиенти живущи в обхват на платено паркиране се поемат от Експрес Партнерс

  6. Горепосочените цени са с включено ДДС

  7. За да бъде извършено почистването е нужно клиентът да подсигури: топла вода, както и да се погрижи за прибирането на чупливи и ценни предмети, които могат да затруднят нашата работа.

  - Не почистваме гръб на дивани ако са плътно прилепнали до стени. Не се ангажираме с разместването на дивани освен при изявено предварително желание от страна на клиент в негово присътствие за да окажем помощ при разместването!

  8. За клиенти живущи над или на 3-ти етаж или (2-ри етаж над партер) в сгради без асансьор - не изпълняваме заявки поради тежестта на използваните професионални машини!  

  - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО e да ни информирате предварително за липса на асансьор! Поръчката ще бъде анулирана, ако предварително не бъде подадена информация при подаване на заявката!

  9. Работно време 09.00 - 18.00 часа


  ЗA КЛИЕНТИ ЖЕЛАЕЩИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ:
  Цени на почистващи услуги
  • BIC/SWIFT код: FINVBGSF
  • IBAN BGN - BG97FINV91501017550787
  • ЕТ“ Експрес Партнерс“
  • Банка: Първа инвестиционна банка;
  • FIRST INVESTMENT BANK, Bulgaria

  За клиенти желаещи да направят предварително заплащане чрез EasyPay: Цени на почистващи услуги

  • BIC/SWIFT код: ESPYBGS1
  • IBAN - BG82ESPY4004002770527

  Провери за най-близка каса на EasyPay в твоя район https://www.easypay.bg/sitservices details

Професионално почистване на дивани по домовете

Ние от Експрес Партнерс използваме най-модерната система в Европа за почистване на дивани. Професионалната почистваща техника с която извършваме почистването ни позволява да почистим вашия диван, фoтьойл, стол, табуретка на място във вашият дом или офис!

services details

Използваме най-висок клас професионални машини

Високият клас професионална екстракторна машина в комбинация с професионални препарати ще разградим и отстраним в дълбочина всички упорити петна, прах и микроби. След изпирането вашият диван остава влажен, процесът на съхнене е в рамките на 6 до 12 часа