thumbs-iconНАЙ-ДОБРАТА ПОЧИСТВАЩА ФИРМА В БУРГАС!

clock-iconРАБОТНО ВРЕМЕ : ПОН - СЪБ (9.00am - 6.00PM)

logo
mobile-icon

ПОЗВЪНЕТЕ ЗА ПОРЪЧКА СЕГА !088 538 25 27

254 поръчки

page-banner

Почистване на килими

Защо е нужно да изберете професионално почистване на килими? 05 МАР

Защо е нужно да изберете професионално почистване на килими?

Алергиите са проблем за хората по, симптомите се появяват в различните сезони, когато идват и си отиват зедно с тях. Поискахме да напишем и да споделим за ползите от професионалното почистване на килими в тази конкретна ситуация, може би знаете и че тази услуга е препоръчана от лекари и специалисти, като решение за хора с алергии и астма! За тези, които страдат от алергии, почистването е много важно! Дори лекарите винаги използват тази услуга в своите медицински кабинети, за да се сведе до минимум възможността за разпространение на инфекциозни микроби и бактерии.Магията, която професионалното почистване прави е проста - килимите улавят праха, парите, прашеца и други вещества, причиняващи алергии, които имате във вашия дом и е по-лесно да ги почистите с професионална компания, за да можете да се отървете от проблема наистина. Димиът, праха, бактериите са в килима ви и това е най-добре да бъде преодоляно като използвате професионалисти 2 или 3 пъти годишно! Праховите акари се хранят с пърхот и мъртви кожни клетки, което означава, че те са захванати в килима ви и и живее в среда с постоянна температура и влажност, като матраци, килими, дивани, възглавници, плюшени играчки .

Как именно влияе на нашето здраве праховите акари?

Чрез своите екстременти /на практика невидими с просто око/,които се освобождават във въздуха и са основна причина за развитие на алергии на дихателния апарат като ринит и бронхиална астма. Има ли някакви медицински норми в това отношение?Според СЗО

когато в даден дом, наличието на акари е над 100 бр. на всеки грам от домашен прах, съществува риск от сенсибилизация (изразена чувствителност). При нива над 500 бр на грам домашен прах е вероятна и поява на пристъп на бронхиална астма при пациенти с алергия към акари.Как можем да намалим развитието на тези праховите акари в дома, колата или офиса си?

Как да почистите досадните петна по килим

Освен механичното почистване, пране и редовна смяна на спално бельо препоръчваме и постоянното използване минимум ведъж годишно почистване с професионална почистваща машина. Ние от специализирана почистваща фирма „Експрес Партнерс“ гарантираме, че чрез нашите професионални екстракторни машини ще ви помогнем подтиснем развитието на праховите акари. С намаляването на популацията им се намаляват и фекалиите, съответно и алергените в помещенията.

Козината от домашните кучета и котки

Как да почистите досадните петна по килим

също лесно се задържа във всеки килим, което води до нежелани реакции, те обаче могат да бъдат избегнати с почистване на високо ниво. Днешно време доста хора, които страдат от случайни неопределени алергии споделят, че след като са се възползвали от професионални почистващи услуги изпиране на меки мебели (диван, матрак, килим ) всичко, което е провокирало кашлици , кихане, сърбежи изведнъж спират и те са страшно доволни от пълното премахване на застоялият и набит прах!

Как да почистите досадните петна по килим

Ако се нуждаете от професионално пране на диван ,пране на матрак се свържете с нас на телефон 088 538 2527 по всяко време, обслужваме клиенти в ГРАДОВЕТЕ София и Бургас!