НАЙ-ДОБРАТА ПОЧИСТВАЩА ФИРМА В БУРГАС и СофияНАЙ-ДОБРАТА ПОЧИСТВАЩА ФИРМА В БУРГАС и София!

РАБОТНО ВРЕМЕРАБОТНО ВРЕМЕ : ПОН - СЪБ (9.00am - 6.00PM)

Експрес Партнерс
Експрес Партнерс

ПОЗВЪНЕТЕ ЗА ПОРЪЧКА СЕГА !088 538 25 27

254 поръчки

page-banner

Как да подготвим дома си за професионално почистване на дивани?

Как да подготвим дома си за професионално почистване на дивани, матраци? 6 Май

Как да подготвим дома си за професионално почистване на дивани, матраци?

Решили сте да използвате фирма за почистване на дивани, която ще се погрижи за чистота и свежестта на вашите килими. За да оптимизирате времето на посещението си би било добре ако спазите някои прости правила:


Приберете и разчистете дребните вещи.


Използването на професионална фирма за почистване на килими изисква използването на дълги и тежки маркучи, както и електрически шнурове. Това означа, че всичко което се намира на пода, като обувки, чехли, чорапи, детски играчки и други дребни вещи представляват препятствие за почистващите машини. Затова ви съветваме да ги отстраните предварително.Преместете леките мебели и саксии с цветя.

Дизайн на прахосмукачка за кола

Подгответе помещенията за почистване, като преместите леките мебели – табуретки, масички за кафе, столове, лампи и саксии с цветя в друга стая или извън обсега на килима. Оставянето на тези предмети ще затрудни процеса, а в същото време ако служителите на фирмата за почистване на килими започнат да ги местят, може и да ги повредят и така те ще отделят повече време за разместване на мебелите, а не за почистване на килими.


Предпазване на стените.


Ако няма достатъчно контакти по стените на дома ви, на служителите ще се налага да използват дълги електрически кабели и при движение на машините за почистване на килими могат да повредят ъглите на стените или да оставят черни следи по тях. Използвайте бояджийска лента за да ги предпазите, а тя се отстранява лесно и не оставя следи.

 

Приберете вашите бижута и ценни вещи..


Не оставяйте бижута или преносима електроника по маси и рафтове, ги приберете на сигурно и безопасно място. Служителите в нашата фирма са честни и никога не биха посегнали на вашата собственост. Но ви съветваме да ги приберете, за да не паднат и да бъдат погълнати от машини при почистване на килимите.

 

Погрижете се за безопасността на вашите домашни любимци.


Преди да дойдат служителите от фирмата за почистване на килими се погрижете вашите домашни любимци да са обезопасени или да са отведени на друго място. Използваната техниката е обемиста и тежка, а при пренасянето ѝ вашите любимци могат да избягат през отворените врати. А шума, който се вдига при почистване на килими може да ги уплаши.
Погрижете се за безопасността на вашите домашни любимци


• Ако изпълните поне няколко от горепосочените правила ще помогнете на служителите от фирмата за почистване на дивани, които ще се погрижат за чистотата на вашите дивани.Ако се нуждаете от професионално пране на диван ,пране на матрак се свържете с нас на телефон 088 538 2527 по всяко време, обслужваме клиенти в ГРАДОВЕТЕ София и Бургас!