НАЙ-ДОБРАТА ПОЧИСТВАЩА ФИРМАТелефони за заявки / София/ Бургас - 088 538 2527

РАБОТНО ВРЕМЕ : ПОН - СЪБ (9.00am - 6.00PM)РАБОТНО ВРЕМЕ : ПОН - СЪБ (9.00am - 6.00PM)

logo
mobile-icon

ПОЗВЪНЕТЕ ЗА ПОРЪЧКА СЕГА !088 538 25 27

254 поръчки

page-banner

Машинa за пране под наем

 • Машина за пране под наем
 • Екстрактор за пране под наем
 • Перяща прахосмукачка
 • single-product
 • single-product
 • single-product

Машина за пране под наем

35.00 лв.

Предлагаме на Вашето внимание възможност за краткосрочно наемане на машина за пране на диван, матрак, мокет, килими, автотапицерия:

- 7 часа - 35.00 лв.

- 24 часа - 50.00 лв.

- 48 часа - 80.00 лв.

- ДЕПОЗИТ - 50.00 лв.

- Почистващ препарат за машина - 10.00 лв. ( 5 дози с които могат да се почистят 1 бр. диван, матрак спалня и малък килим)

- Доставка и взимане от наш представител - 20.00 лв.

Продукт: Karcher SE 5.100

Машина за пране / екстрактор под наем - Karcher SE 5.100 / цена 50.00 лв.

Перяща прахосмукачка Karcher (екстрактор)
Можете да почистите:

 • Дивани и столове, кресла
 • Килими, мокети
 • Възглавници и меки мебели
 • Матраци
 • Текстилни стенни гоблени
 • Автомобилни седалки

Машината за пране може да бъде наета след предварително заплащане на наемната цена и депозит от 50.00 лв. Доставка се извършва от наш представител на посочен адрес от клиента..

 • Заплащането на наема и депозита се заплащат предварително при получаване на машината и подписване на договор за отдаване под наем.
 • Стойността на доставката зависи от местонахождението и часовете за наемане. Това може да бъде уточнено след свързване с наш консултант.

 

Ако сте проявили интерес да наемете машина можете да се свържете с нас за да уточним всички детайли по поръчката Ви на телефон/Viber номер 088 538 2527, като ни посочите код на избраната от вас машина.

Приложение: С цел задоволяване нуждите на нашите клиенти в град София предлагаме почистваща машина екстрактор под наем. За какво може да ви бъде позлена машината за пране? Машината за екстракторно четка) пране на дивани, матраци, килими, мокети, автотапицерии. Предназначението на машината е да почиства чрез впръскване на вода почистващ препарат и издърпване на водата с препарата обратно в машината.

Чрез използването на машината за пране от фирма „Експрес Партнерс“можете да премахнете прах,биологични отпадъци като например акари от вашата спалня, от тапицерията на диваните, фотьойлите и столовете, вътрешно почистване на автотапицерията, мокет и стелки. Всяка мека мебел, мека настилка във вашият дом носят уют, мекота, стил и индивидуалност, но изискват допълнителни грижи за поддръжка. Те задържат  в себе си прах, миризми, обезцветяват се, смачкват се, завалват се и губят хубавия си вид и така, част от предназначението си. За да върнат отново своя блясък можете да ползвате нашия екстрактор под наем.Повърхностите остават влажни след почистване и е нужен период за съхнене, който е според степента на третиране и задържане върху определена от вас зона.


Технически характеристики:

 • Вакуум: 210 bar / 21 mbar
 • Количество въздух: 70 l/s
 • Резервоар за чиста / мръсна вода: 4 / 4 l
 • Консумирана мощност турбина / помпа: 1400 / 40
 • Количество на изпръскване: 1 l/min
 • Налягане на изпръскване: 1 bar
 • Свързващ кабел: 7.5 m
 • Ширина на работа: 230 mm
 • Напрежение: 220 - 240 V
 • Тегло без аксесоари: 7.7 kg
 • Размери (Д х Ш х В: 422 x 320 x 465 mm

 

Оборудване:

Екстракторът Karcher SE 5-100 е окомплектован с:

 • Маркуч;
 • Метални тръби с пластмасово покритие – 2 бр.;
 • Дюза за миене за почистване на меки мебели
 • Дюза за почистване на килим
 • Вътрешен резервоар 2 бр. за почистващ разтвор (бял цвят кофа) 4 литра и мръсна вода 4 литра (черен цвят кофа).
 • Маркуч с ръкохватка за пръскане/изсмукване, 2, 35
 • Тръби за впръскване и екстракция, 2, 0.5, 35
 • Плосък филтър
 • Комфортна дръжка за носене 3 в 1


Поръчка на избраната от вас машина можете да направите на телефон 088 538 2527


Заплащането на наема и депозита се заплащат предварително на наш представител при получаване на машината и подписване на договор за отдаване под наем. Доставянето и вземането на машината се извършва от наша страна и се заплаща 20.00 лв. при подписване на договора.

При доставка чрез наш представител се заплаща предварително наем + депозит и доставка до адрес и връщане на машината! Депозита ще бъде възтановен приполучаване, тестване на машината и проверка за наличността на оборудване при предаването описано в двустранния договор.

*Стойността на наема зависи от часовете за наемане. Ако желаете да направите запитване можете да се свържете с наш консултатнт на телефон 088 538 2527

Направи резервация тук ПОРЪЧАЙ МАШИНА ПОД НАЕМ

Процес на наемане

След получаване на Вашата поръчка, ще се свържем с Вас за потвърждение на поръчката.

1. Необходими документи за наем на техника
За фирми:
• Булстат
• Документи на МОЛ (лична карта), или пълномощно на опълномощеното лице
• Печат на фирмата
За частни лица:
• Лична карта
• Шофьорска книжка
• Документи на автомобила превозващ машината
2. Сключване на Договор за наем на техника от Експрес Партнерс
3. Провеждане на инструктаж за работа с машината
4. Издаване на Приемно-предавателен протокол


Важна информация за наем

1. ТАКСУВАНЕ
Таксуването започва веднага след подписване на приемно-предавателния протокол и цената зависи от периода, за който наемате техниката.

2. РАБОТНО ВРЕМЕ Експрес Партнерс работи всеки делничен ден от Понеделник до Петък от 9:30 до 17:30 с изключение на официалните празнични дни. Събота работното време е от 9:30 до 13:00. Почивен ден - Неделя.

3. НАЦИОНАЛНИ ПРАЗНИЦИ В случай, че не е опоменато изрично в договора Ви, националните празници, съботите и неделите също се таксуват.

4. МЕТЕОРОЛОГИЧНИ УСЛОВИЯ Лоши климатични условия, попречили на Вашата работа с наетата техника, не предполагат отстъпки от наемната цена.

5. УИКЕНД ПАКЕТ Уикенд пакетът важи за събота и неделя като стартира от Петък в 16:00 часа, като техниката трябва да бъде върната до 10:00 часа идния понеделник. Посочените цени са за наем на ден, за дадения период.

6. ДЕПОЗИТ Депозитът се задържа в случай на повреда по техниката до установяване на нанесените щети. Вашата отговорност не се ограничава единствено с оставената сума за депозит.

7. ЗАКЪСНЕНИЕ ПРИ ВРЪЩАНЕ Закъснението с над 30 мин при връщане на техника се таксува допълнително и отдържа от депозита. По 10.00 лв. за всеки изминал час.

8. НЕКВАЛИФИЦИРАН ПЕРСОНАЛ Вие сте отговорни за състоянието на наетата машина в случай, че бъде отстъпена на второ лице.

9. СЪСТОЯНИЕ НА МАШИНИТЕ Вие сте длъжни да върнете машините в същото техническо и работно състояние, в което сте ги наели.

11. МРЪСНИ МАШИНИ Връщането на машини, техника или аксесоари в мръсно състояние се таксува допълнително 10.00 лв и се отдържат от депозита.

12. ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПОВРЕДИ Отстраняване на повреди, замяна на части или недобросъвестни действия по машините от Ваша страна е строго забранено.

13. ПРЕКОМЕРНА УПОТРЕБА Не оказвайте прекомерна употреба върху наетата техника. Не бързайте и спазвайте инструкциите за експлоатация на машините. При прекомерна употреба на машините, това може да доведе до повреди, за които ще бъдете таксувани. Позволен е работен режим в рамиките на 30 мин след, което е препоръчително спиране на работа за 15 мин. Поради натоварване на машината от прегряване.

14. КОНСУМАТИВИ Ако желаете да осигурим почистващ специален препарат се таксува допълнително - 10.00 лв.

15. ОТГОВОРНОСТ Не носим отоговорност за загуба или пропуснати ползи, причинени от работата или повредата на наетото от нас оборудване.

16. ГРИЖА ЗА ТЕХНИКАТА Вие сте отговорни за постоянното наблюдение и преглед на техниката, когато е във Ваше владение. Всеки път преди и по време на работа проверявайте нивото на вода достигаща филтъра, почиствайте филтъра техническо състояние и липсващи части.

17. ПРИ ПОВРЕДА При повредена техника по време на работа сте длъжни да ни уведомите незабавно и да преустановите ползването. Вие трябва да върнете техниката на наш представител независимо чия е вината за повредата.

18. ИНСТРУКЦИИ ЗА РАБОТА При приемането на техника след инструктаж за работа се съгласявате, че можете да работите с наетата техника и ще носите отговорност за всички действия или бездействия, които извършвате. Вие носите изцяло отговорност за наетата техника.

19. ЦЕНИ Всички цени, посочени на сайта ни са с включено ДДС и са за наем на дневна база. Уикенд пакет Уикенд пакетът, който предлага фирма Експрес Партнерс на своите клиенти, е валиден за периода след 16:00 всеки петък до 10:00 идния понеделник.

Този промоционален пакет е насочен основно към клиенти, които желаят да наемат техника през почивните дни. Предвид работното ни време ценообразуването за уикенд пакета е редуцирано и носи промоционален характер - за период от два дни и половина получавате повече от 20% отстъпка от редовната цена за наем на дневна база.

Цените, обявени на сайта ни за Уикенд пакета са на дневна база, не са пакетни цени! Можете да запазите машина като направите резервация през сайта на Експрес Партнерс или се свържете с нас на посочените телефони.

Често задавани въпроси Ако имате въпроси или се нуждаете от допълнителна информация за наем на техника от Експрес Партнерс, можете да откриете своя отговор тук или да се свържете с нас.
1. Защо да наемате машини от нас?
Фирма Експрес Партнерс е специалист в почистването на мека мебел и меки настилки. Ние решихме да предожим алтернатива за всеки клиент разполагаме с екстракторни машини за пране на мека мебел и други.. Можем да реагираме на Вашите нужди във всеки един момент. Експрес Партнерс е надежден партньор за над 50 фирми и голям брой частни лица. Нашите услуги Ви спестяват време, както и пари за закупуването на нужната Ви техника.
Всички наши машини са сервизирани и са под постоянен контрол и наблюдение с цел, отстраняване на всякакви повреди, които могат да попречат на вашата работа.
2. Какви документи са нужни, за да наема техника от Експрес Партнерс?
За да наемете техника от Рентекс са нужни следните документи:
За фирми:
• Булстат
• Документи на МОЛ (лична карта), или пълномощно на опълномощеното лице
• Печат на фирмата
За частни лица:
• Лична карта
• Шофьорска книжка
• Депозит

3. Какъв е размера на депозита на машините? При наемането на машини и оборудване от Експрес Партнерс е нужно да заплатите депозит в размер на описания за всяка машина, както и авансово плащане в размер на дните, за които наемате оборудването. Депозитът служи като гаранция за това, че оборудването ще бъде върнато в състоянието, в което е взето от нас. При връщане на оборудването в състоянието, в което сте го приели, получавате Вашия депозит обратно.
4. Как се таксува наема на машини?
Наемната цена се определя съответно за следните периоди:
• Цена за 12 часа
• Цена за 24 часа
• Цена за 48 часа
• Събота и Неделя (Уикенд Пакет):Наета Техника и Продукти след 16:00 ч. всеки Петък и върнати до 10:00 ч. всеки Понеделник. Обявените на сайта цени са на двевна база!
5. Какво е работното време на Експрес Партнерс?
От ПОНЕДЕЛНИК до ПЕТЪК: 09:30 - 17:30
В СЪБОТА: 09:30 - 13:00
НЕДЕЛЯ - ПОЧИВЕН ДЕН
6. Мога ли да платя по банков път или с кредитна карта?
Депозитът и наемът за техника от Експрес Партнерс може да бъде заплатено предварително по сметка на Easypay .
Заплащане в брой.

7. Може ли да бъде извършена доставка на наета техника до обект?
Експрес Партнерс предлага доставка на техника до посочен от Вас адрес на територията на град София. Може да се свържете с нас, за да получите цена за транспорт в случай,че желаете да доставката на машината да бъде от наша страна.
8. Какво да направя, ако машината се повреди по време на работа?
При повредена техника по време на работа сте длъжни да ни уведомите незабавно и да преустановите ползването на машината. Вие трябва да върнете техниката на наш представител. Посещение от наш служител на обект за отсраняване на повредата на място се таксува.
9. Каква е моята отговорност за наетата техника?
Оборудването, което сте наели остава под Ваша отговорност до неговото връщане на наш представител от Експрес Партнерс. Вие отговоряте за това, наетата техника да бъде изправна, да се експлоатира според инструкциите, да не бъде обект на кражба и други недобросъвестни действия от Ваша страна или от страна на трети лица.
10. Какво се случва, ако машината се повреди, счупи или липсва част от нея?
При наемането на техника от Експрес Партнерс се извършва процес на предаване на техниката и инструктаж за работа. Техниката се предава в работещо, технически изправно състояние и с пълно оборудване. В случай на повреда, причинена от Вас Експрес Партнерс ще таксува ремонта на техниката, липсващите части и други прилежащи събития по отремонтирането на машината.
11. Как да резервирам машина?
Можете да резервирате машина през сайта на Експрес Партнерс, като натиснете бутона "Поръчай машина под наем" срещу конкретната машина или се обадите в нашия офис. Вашата заявка ще бъде обработена от наш сътрудник.


За повече информация и въпроси e-mail: exprespartners@gmail.com или на тел. 088 538 2527