thumbs-icon Телефони за заявки / Бургас - 088 538 2527 / София - 089 380 1759

clock-iconРАБОТНО ВРЕМЕ : ПОН - СЪБ (9.00am - 6.00PM)

Почистваща фирма Експрес Партнерс
mobile-icon

ПОЗВЪНЕТЕ ЗА ПОРЪЧКА СЕГА !088 538 25 27

779 поръчки

Общи условия


ОБЩИ УСЛОВИЯ за ползване на услуги от "Експрес Партнерс"

 

Настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ уреждат взаимоотношенията между „Експрес Партнерс” ЕТ, наричано по-долу "Експрес Партнерс”, от една страна, и Потребителите на интернет страници и услуги, намиращи се на домейн https://exprespartners.com (наричани по-долу Потребители), от друга.

ДАННИ ЗА ФИРМАТА

1. Наименование на Фирмата: "Експрес Партнерс" ЕТ,

2. Седалище и адрес на управление: гр. Бургас, ж.к "Славейков"

3. Упражняване на дейността: гр. София, Бургас

5. „Експрес Партнерс” ЕТ е фирма, регистрирана по Търговския закон на Република България с ЕИК 147075174

6.Данни за кореспонденция:  имейл адрес: exprespartners@gmail.com , телефон: 088 538 2527

Характеристики на услугата

Чрез сайта-платформа https://exprespartners.com, Фирмата предоставя следните услуги:
1. Машинно пране на дивани
2. Машинно пране на мека мебел, фотьойли, кресла, столове, табуретки, др
3. Машинно пране на матраци, топматраци
4. Машинно пране на килими , мокети, пътеки
5. Машинно пране на автотапицерии за автомобили, автобуси, камиони
6. Пране на мека мебел, килими и мокети .

Чл.1. Фирмата предоставя и извършва и изпълнява услугите, а Ползвателите използват Услугата, съгласно параметрите посочени от Изпълнителя, обявени на https://exprespartners.com/pocistvasti_uslugi_ceni.html

Чл.1. (1) Ползвателят потвърждавайки заявката за услуга, приема Общите условия, публикувани на https://exprespartners.com
Изпълнителите носят отговорност за действията си, изпълнението на задълженията си по договора с Ползвателя.

Моля, прочетете изцяло публикуваните Общи условия преди да използвате предлаганите почистващи услуги представени в интернет страницата ни https://exprespartners.com (наричани за краткост Услуги). С визуализирането на https://exprespartners.com всеки Потребител автоматично се задължава да спазва условията, описани по-долу.

Настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ съдържат информация за дейността на услугите, предоставяни от „Експрес Партнерс” ЕТ, като уреждат отношенията между нас и всеки един потребител/клиент.


 1. Нашият договор с вас.
  1. Настоящите yсловия ще важат за всяка поръчка, която приемаме от Вас чрез Интернет сайта ни и чрез обаждане, включително всяка поръчка направена презонлайн формата ни за заявки. Клиентът се съгласява да спазва следните условия на Експрес Партнерс. Тези условия са предназначени да гарантират, че няма да настъпи объркване за това какво включва и изключва нашата услуга и за да гарантираме коректността за двте страни. Ако не сте наясно с някои от условията, моля свържете се с нас за разяснение. Нашият номер за контакт е 088 538 2527

 2. Стандарти при предоставяните Услуги
  1. Ние ще предоставим Услугите си с максимална грижа и умения в съответствие с добрите индустриални стандарти.
  2. Ние не носим отговорност за забавяне или неизпълнение на нашите Услуги, когато не сте предоставили точна информация в поръчката си, например ако адресът е непълен или неточен.
  3. Дълъг период на неподдържани меки мебели и настилки ( над 1 година );
  4. Не могат да бъдат премахнати петна, които вече са причинили повреда или промяна в цвета на тъкъните. в следствие от протъркване с години на експлотация, пряка слънчева светлина, оцветяване от дрехи или завивки пускащи цветове.
  5. Правени са опити за почистване с почистващ препарат, водоструйки, парочистачки и други машини в много от случаите след опити от страна на клиентите или непрофесионални почистващи фирми. Резултатите след опитите са промяна в големината на петна и замърсяване, набиване в дълбочина или запечатване. 
  6. По време на машинно пране при стари, протъркани материи е възможно да бъде причинено повреда, раздърпвания и накъсване.
  7. Невъзможност за премахване на петна при застаряла тъкан, която става по-забележима след премахване на натрупанато с времето замърсяване.

    

   1. ЦЕНИ

   1.1 Всички цени, представни на нашия уебсайт, можете да се информирате при запитване и по телефона или имейл, които са валидни само за съответната приета заявка.

   1.2 Цените могат да варират в зависимост от размера, местоположението и вида почистваща услуга. Отстъпки не се предлагат при отдалечени дестинации и квартали извън градовете на София и Бургас освен в при редовни клиенти на база абонаментно годишно обслужване.

   1.3 Всички цени включват ДДС и включват такса Синя и Зелена зона за клиенти живущи в обхват на платено паркиране се поемат от Експрес Партнерс.

   1.4 Пътна такса от 1 лв. на километър ( в едната посока ) се прилага за всички адреси, които са извън градовете София и Бургас.

   1.5 Минимална такса от 35.00 лв. за гр. София, 30.00 лв. за гр. Бургас се прилага за всяко почистване на диван, матрак, килими или друга мека мебел в случай, че клиент пожелае да почисти само част от диван или матрак, като всички заявки на стойност за сума под посочените се дължат минимални такси в зависимост от предвидената такса за гр. София или Бургас.  

   1.6 Експрес Партнерс си запазва правото да измени първоначалната минимална такса, в случай че първоначалната зададена заявка от клиента се промени или в случай, че клиентът е предоставил грешна или непълна информация.

   1.7 Консултантите по приемане на завки могат да дадат приблизителна цена и продължителността на почистващата услуга, която се основава на нашия опит и подадената заявка от клиента. Моля, имайте предвид, че цената може да бъде променена на място след предварителен оглед от страна на наш служител в случай, че не отговаря на предварително приетата заявка потелефон или имейл.

   1.8 В случай, че дадена услуга е била подценена при различни обстоятелства или причина, ние няма да сме длъжни да ви предоставим тази услуга на посочената цена и ще бъдете уведомени преди да започнем или откажем.

   2. ПЛАЩАНИЯ

   2.1 Плащането се дължи след извършената почистваща услуга.

   2.2 Плащането може да се извърши в брой при завършване на услугата.

   2.3 Плащането може да се извърши преди извършването на услугата по банков път или чрез EasyPay плащане на каса или онлайн.

   3. РЕКЛАМАЦИЯ

   Клиентът може да направи рекламация в рамките на 12 часа само в случай , че бъде основателна причина да бъде извършено повторно почистващата услуга в случай на пропуск от страна на наш служител. За да вземем под внимание рекламация е нужно да бъде изпратено на имейл снимки, които показват пропуските от наш служител. клиентът няма право на възстановяване или компенсация от какъвто и да е вид.

    3.1"Експрес Партнерс" Ако клиента не ни е информирал предварително в подадената заявка, че държи на определени петна ,които трябва да бъдат премахнати няма право на възстановяване на заплатената сума за услугата, компенсация или повторно връщане!

   4. ОТГОВОРНОСТ

   Фирма Експрес Партнерс не предоставя гаранция и не носи отговорност за успешно остстраняване на замърсявания, урина или повреди по вашият диван, матрак, или килим в случаи на:

   4.1 Дълъг период на неподдържани меки мебели и настилки ( над 1 година );

   4.2 Не могат да бъдат премахнати петна, които вече са причинили повреда или промяна в цвета на тъкъните в следствие от протъркване с години на експлотация, пряка слънчева светлина, оцветяване от дрехи или завивки пускащи цветове. 

   4.3 Правени са опити за почистване с почистващ препарат, водоструйки, парочистачки и други машини в много от случаите след опити от страна на клиентите или непрофесионални почистващи фирми. Резултатите след опитите са промяна в големината на петна и замърсяване, набиване в дълбочина или запечатване. 

   4.4 По време на машинно пране при стари, протъркани материи е възможно да бъде причинено повреда, раздърпвания и накъсване.

   4.5 Невъзможност за премахване на петна при застаряла тъкан, която става по-забележима след премахване на натрупанато с времето замърсяване.

   4.6 Неуспешно отстраняване на стари / постоянни петна, които не могат да бъдат премахнати със стандартни методи за почистване;

   4.7 Съществуващи повреди или разливи, които не могат да бъдат почистени / отстранени напълно с помощта на нашите почистващи препарати и оборудване;

   4.8 Запазване на поверителността на цялата информация на клиентите.

   4.9 Стари дивани, матраци, топматраци или друга мека мебел над 10 години експлоатация

   5. АНУЛИРАНЕ НА ЗАЯВКА

   Експрес Партнерс си запазва правото да отмени съществуваща резервация в началото на услугата или по време на услугата, ако:

   5.1. Ако състоянието на имота е опасно за здравето и благосъстоянието на нашите служители.

   5.2 Ако има липса на вода, електричество.

   5.3 Ако имтота в който тряба да се изпълни услугата е над 2-ти жилищен етаж или (2-ти етаж над партер) не изпълняваме заявки поради тежестта на използваните професионални машини!