thumbs-icon Телефони за заявки / Бургас - 088 538 2527 / София - 089 380 1759

clock-iconРАБОТНО ВРЕМЕ : ПОН - СЪБ (9.00am - 6.00PM)

Почистваща фирма Експрес Партнерс
mobile-icon

ПОЗВЪНЕТЕ ЗА ПОРЪЧКА СЕГА !088 538 25 27

779 поръчки

ПРЕМАХВАНЕ НА ПЕТНА И МИРИЗМА

Професионално почистване на петна и миризма от котешка и кучешка урина

Пране на дивани

ПРОФЕСИОНАЛНО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПЕТНА И МИРИЗМИ


Дори и с най-мощният екстрактор с гореща вода е невъзможно да отстраните петната от урината на вашия домашен любимец и миризмата от диван, матрак или килим.
Това е така, защото урината винаги се пропива дълбоко във вашият диван, матрак или килим, достигайки до основите на тъканите.  Това прави почистването му много труден процес. Почистването на такива петна е невъзможно с обикновени техники, като дори в случай, че Вашият матрак, диван или килим е изпран с обикновенна машина  с пара, може да осъзнаете, че миризмата се е запазила и набила в дълбочина. Ние в Експрес Партнерс се гордеем с почистващата си методология. Използвайки специаллизарана техника с вакуум ( която е 10 пъти по- силна от обикновенната техника използвана от много други почистващи фирми) и разнообразие от специфични неутрализатори на урина, ние се отърваваме и от петната и от миризмата.

Длъжни сме да Ви информираме, че вида текстил и това от кога датират петната е от изключителна важност за успеха ни!

Премахването на миризми от дома може да бъде труден и сложен процес. Позволете на професионалистите от Експреспартнерс да се погрижат за проблема вместо Вас. Нашите служители са обучени, как безопасно да отстранят миризми от кучешка и котешка урина без да увредят тапицерията на Вашият диван, матрак и килим. За нула време можем да направим вашият матрак, диван или килими да за ухаят свежо и чисто. Ние можем да Ви предложим професионално почистване и премахване на петна от Вашите матраци и дивани защото работим това всекидневно и сме специализирани в тази дейност .


Премахване на котешка урина от диван, матрак
Един от най-разпространените проблеми с миризмата, който се среща в домовете, е миризмата на урина от домашни любимци. Котешката урина може да бъде особено трудна за справяне и премахване. Това е особено трудно за компании, които не са добре обучени за безопасно премахване на миризми. В тези случаи миризмите могат да станат по-лоши от преди. Причината за това е проста. Когато не се извърши по подходящ начин, почистването на урината от тапицерията на диваните, матраците и килимите и всъщност може да увеличи миризмата, вместо да я отнеме. Например кристалите, съставляващи част от котешката урина, отделят амоняк, когато са мокри. Ако човекът дошъл за почистване не е запознат с химичните реакции на урината, може да се опита да намокри мястото, за да го почисти, но само напръскване с тип домашна машина може само да влоши и увеличи петното и миризмата.


Фирма „Експрес Партнерс“ Ви предлага висококачествени услуги за пране на мека мебел в градовете София, Бургас.
Нашите услуги включват екстракторно пране на дивани, матраци, фотьойли, столове, кресла, табуретки, мека мебел .

Използваме най-висок клас професионални машини

Високият клас професионална екстракторна машина в комбинация с професионални препарати ще разградим и отстраним в дълбочина всички упорити петна, прах и микроби. След изпирането вашият диван остава влажен, процесът на съхнене е в рамките на 6 до 12 часа в зависимост от степента на замърсяване и материя.


Цени за машинно пране на мека мебел

Диван, канапе - 10.00 лв. / за седящо място
- Допълнителна част функция сън се таксува отделно на цена от 10 лв.

Матрак 1 персон - 15 лв. - едностранно / двустранно - 30 лв.
Матрак 1/2 персон - 25 лв. - едностранно / двустранно - 50 лв.
Матрак 2 персона - 25 лв. - едностранно / двустранно - 50 лв.booking

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ *

  1. Минимална стойност на заявена услуга за посещение в град София - 35 лв. / град Бургас - 30 лв.
  2. Отстъпката от 10 % не важи: ( при заявена услуга под 35 лв. / за клиенти живущи в кварталите и градовете около София, Бургас)
  3. Такса транспорт за клиенти живущи в кварталите извън София, Бургас - 10 лв. ( град в близост до София, Бургас сe доплаща от 10 до 25 лв.)
  4. Крайната цена за почистване на диван се определя в зависимост от броя на седящите места, брой седящо място 7.00 лв. с размер 60 см.
  - При ъгловите дивани ъгъла таксуваме за място7.00 лв.
  - Скритите обратни страни на възглавки седяща част таксуваме на цена 3.50 лв. ( Почистваме само при предварително подадена информация в заявка или при поискване от клиент при посещение от страна на наш служител преди стартирането на почистването )
  - Лежанки с тип функция сън зе таксуват отделно на цена 10.00 лв.
  5. Такса Синя и Зелена зона за клиенти живущи в обхват на платено паркиране се поемат от Експрес Партнерс
  6. Горепосочените цени са с включено ДДС
  7. За да бъде извършено почистването е нужно клиентът да подсигури: топла вода, както и да се погрижи за прибирането на чупливи и ценни предмети, които могат да затруднят нашата работа.
  - Не почистваме гръб на дивани ако са плътно прилепнали до стени. Не се ангажираме с разместването на дивани освен при изявено предварително желание от страна на клиент в негово присътствие за да окажем помощ при разместването!
  8. За клиенти живущи на 3-ти етаж или (2-ри етаж над партер) в сгради без асансьор - минимална такса за посещение - 50 лв.
  - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО e да ни информирате предварително за липса на асансьор! Поръчката ще бъде анулирана, ако предварително не бъде подадена информация при подаване на заявката!


   8.1. Ако жилището ви е над 3-ти жилищен етаж или (3-ти етаж над партер) не изпълняваме заявки поради тежестта на използваните професионални машини!  

  9. Работно време 09.00 - 18.00 часа


  Машинното изпиране се извършва с професионални екстракторни машини и препарати. Процедурата по почистване е в рамките на 30 до 60 мин. в зависмиост от степента на замърсяване. След изпиране мебелите остават влажни и е нужно време от 6 до 12 часа за да могат да бъдат използвани.

  Услугата "Пране на дивани" включва почистване на всички външно видими повърхности с дамаска, т.е. облегалка, седалка, подлакътници и лицевата му част при краката, но не включва изпирането на допълнителна част функция сън, която се таксува отделно на цена от 10 лв.


  За връзка с нас ни потърсете за гр. София ✆ 089 380 1759  гр. Бургас: ✆ 088 538 2527 


  Фирма Експрес Партнерс не предоставя гаранция и не носи отговорност за успешно остстраняване на замърсявания , урина или повреди по вашият диван, матрак или килим в случаи на:

  1. Дълъг период на неподдържани меки мебели и настилки ( над 1 година );

  2. Не могат да бъдат премахнати петна, които вече са причинили повреда или промяна в цвета на тъкъните. в следствие от протъркване с години на експлотация, пряка слънчева светлина, оцветяване от дрехи или завивки пускащи цветове. 

  3. Правени са опити за почистване с почистващ препарат, водоструйки, парочистачки и други машини в много от случаите след опити от страна на клиентите или непрофесионални почистващи фирми. Резултатите след опитите са промяна в големината на петна и замърсяване, набиване в дълбочина или запечатване. 

  4. По време на машинно пране при стари, протъркани материи е възможно да бъде причинено повреда, раздърпвания и накъсване.

  5. Невъзможност за премахване на петна при застаряла тъкан, която става по-забележима след премахване на натрупанато с времето замърсяване.


  Преди и след почистване на мека мебел Тук можете да разгледате резултати - преди и след почистване от фирма Експрес Партнерс  Услугата „пране на диван“ от „Експрес Партнерс“ - винаги се извършва при най-високи стандарти и често надхвърля очакванията на клиентите ни. Нашият екип е напълно обучен и практикувал дейността си в Великобритания. Силно мотивирани в осигуряването на най-добрите търговски практики и стандарти в почистването на килими.