thumbs-icon Телефони за заявки / Бургас - 088 538 2527 / София - 089 380 1759

clock-iconРАБОТНО ВРЕМЕ : ПОН - ПЕТ (9.00am - 6.00PM)

Почистваща фирма Експрес Партнерс
mobile-icon

ПОЗВЪНЕТЕ ЗА ПОРЪЧКА СЕГА !088 538 25 27

ПРАНЕ НА КУФАРИ

ПОЧИСТВАНЕ НА КУФАРИ ОТ ТЕКСТИЛ

Пране на куфари

Независимо с какво транспортно средство пътувате.. самолет, автобус или влак, неизбежно ще ви се случи някой път да приберете куфара си у дома с драскотина или петна и зацапвания причененени при пренасянето особенно по летища, които не се славят с внимание при товарене и разтоварване. Не се притеснявайте, ние разбираме колко е важно багажът ви да е в перфектно състояние година след година. Затова ви предлагаме бързо и лесно решение за цялостна грижа за куфара ви. Благодарение на почистващата услуга, която предлагаме почистване/пране на куфар ще може дълго да се радвате на своя верен спътник в пътешествията, при това в целия му блясък.

Извършваме машинното пране и почистване на меки куфари (от полиестер или полиамид) извършваме със специализирани професионални екстракторни машини и препарати , които разграждат и отстраняват петна. Процедурата по почистване е в рамките на 10 до 20 мин. в зависмиост от степента на замърсяване.
Професионалните машини са снабдени с вакум издърпващ праха, препарата за пране и водата, която се впръсква под налагане и разгражда натрупано във времето замърсявания. Това е най-новият ефективен и препоръчителен метод на машинно почистване на куфари.
След извършването на почистващата услуга машинно пране материята остава леко влажна и изсъхва в рамките на 6 до 12 часа в зависимост от степента на замърсяване и третиране от наша страна в случаи на по-сериозни замърсявания.
ВНИМАНИЕ почистваме само меката част на куфари, не почистваме твърди куфари (от поликарбонат, ABS или полипропилен !


Цени за машинно пране на куфари от текстил

 • Куфар - 10 лв. / за 1 бр.
  Минимална стойност на заявена услуга за посещение - 35 лв
 • При желание да бъде почистен при нас се заплаща такса Взимане и Връщане - 25 лв + цена за почистване на Куфар - 10 лв. / за 1 бр.  За почистване на матраци провери цени тук

За почистване на автотапицерии провери цени тук


Ако за пръв път ползвате нашите услуги и имате въпроси можете да последвате линка към в категория често задавани въпроси от клиенти за да намерите отговорите на някои от най-често задаваните въпроси, условия свързани с почистващите услуги, които предлагаме..bookingВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ *

  1. Отстъпката от 10 % не важи: за клиенти живущи в кварталите и градовете около София, Бургас)
  2. Такса транспорт за клиенти живущи в кварталите извън София, Бургас - 10 лв. ( град в близост до София, Бургас сe доплаща от 10 до 25 лв.)
  3. Такса Синя и Зелена зона за клиенти живущи в обхват на платено паркиране се поемат от Експрес Партнерс
  4. Горепосочените цени са с включено ДДС
  5. За да бъде извършено почистването е нужно клиентът да подсигури: топла вода, както и да се погрижи за прибирането на чупливи и ценни предмети, които могат да затруднят нашата работа. - Не почистваме гръб на дивани ако са плътно прилепнали до стени. Не се ангажираме с разместването на дивани освен при изявено предварително желание от страна на клиент в негово присътствие за да окажем помощ при разместването!
  6. За клиенти живущи над или на 3-ти етаж или (2-ри етаж над партер) в сгради без асансьор - не изпълняваме заявки поради тежестта на използваните професионални машини!  
  - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО e да ни информирате предварително за липса на асансьор! Поръчката ще бъде анулирана, ако предварително не бъде подадена информация при подаване на заявката!
  7. Работно време 09.00 - 18.00 часа  УСЛУГАТА ПРОФЕСИОНАЛНО МАШИННО ПРАНЕ Е ПОДХОДЯЩА ПРИ:

  ✓ Замърсени дивани, фотьойли,кресла, столове, табуретки;
  ✓ Почистване на дивани, отстраняване на урина от малки деца, възрастни хора, домашни любимци (кучета, котки );
  ✓ При нужда от обезпрашаване след извършен ремонтни дейности;
  ✓ При наличие на гъбички и бактерии, мухъл и други по вашият матрак или топматрак
  ✓ При наличие на петна по вашият диван или мека мебел;
  ✓ При неприятна миризма в следствие на запотяване;
  ✓ При необходимост от дезинфекция;


  За връзка с нас ни потърсете за гр. София ✆ 089 380 1759  гр. Бургас: ✆ 088 538 2527 


  Фирма Експрес Партнерс не предоставя гаранция и не носи отговорност за успешно остстраняване на замърсявания , урина или повреди по вашият диван, матрак, или килим в случаи на:

  1. Дълъг период на неподдържани меки мебели и настилки ( над 1 година );

  2. Не могат да бъдат премахнати петна, които вече са причинили повреда или промяна в цвета на тъкъните. в следствие от протъркване с години на експлотация, пряка слънчева светлина, оцветяване от дрехи или завивки пускащи цветове. 

  3. Правени са опити за почистване с почистващ препарат, водоструйки, парочистачки и други машини в много от случаите след опити от страна на клиентите или непрофесионални почистващи фирми. Резултатите след опитите са промяна в големината на петна и замърсяване, набиване в дълбочина или запечатване. 

  4. По време на машинно пране при стари, протъркани материи е възможно да бъде причинено повреда, раздърпвания и накъсване.

  5. Невъзможност за премахване на петна при застаряла тъкан, която става по-забележима след премахване на натрупанато с времето замърсяване.


  Преди и след почистване на мека мебел Тук можете да разгледате резултати - преди и след почистване от фирма Експрес Партнерс