thumbs-iconНАЙ-ДОБРАТА ПОЧИСТВАЩА ФИРМА В БУРГАС и СОФИЯ!

clock-iconРАБОТНО ВРЕМЕ : ПОН - СЪБ (9.00am - 6.00PM)

Експрес Партнерс
Експрес Партнерс

ПОЗВЪНЕТЕ ЗА ПОРЪЧКА СЕГА !088 538 25 27

254 поръчки

page-banner

Как да изберем прахосмукачка за кола?

Как да изберем прахосмукачка за кола? 17 Април

Как да изберете прахосмукачка за кола?

Интериорът на една кола е не по-малко важен от нейния външен вид, защото по време на пътуване сте в непрекъснат досег с вътрешната част на автомобила. А грижата за чистотата на вътрешното пространство е особено важна, за да се чувствате комфортно и удобно.
Посещението на  автомивка е решение, но ако имате прахосмукачка за кола под ръка ще може да се справите с всяко замърсяване веднага.


Кои са основните предимства и недостатъци на прахосмукачката за кола?


В сравнения с професионалните, една прахосмукачка за кола е малка, с ниска цена и не заема много място за съхранение. Но съществен недостатък е ниската мощност, тъй като тя се захранва от батерия или от акумулатора на автомобила.
Поради тази причина, когато избирате прахосмукачка за кола трябва да се съобразите с тези особености:прахосмукачката за кола


1. Дизайн на прахосмукачка за кола.

Обикновено тя е малка и лека, което улеснява употребата и движението в купето на автомобила. Лесно се експлоатира, а за улеснение стените на контейнера за отпадъци е прозрачен, което показва на потребителя кога да го почисти.2. Мощност на прахосмукачка за кола.

Тъй като една прахосмукачка за кола е малка и олекотена, а основната ѝ цел е почистване на автомобил, то по-никакъв начин не може да сравним нейната мощност с тази на професионалната прахосмукачка, с която почистват вашата кола в автомивката.
Основната цел на прахосмукачка за кола е да почиства прах в относително малко пространство, каквото е купето на автомобила, затова и тяхната мощност е много ниска – около 1000 W. По-голяма мощност ще изисква и по-висока консумация на енергия.Дизайн на прахосмукачка за кола

3. Характеристики на прахосмукачка за кола.


Основната характеристика на прахосмукачка за кола е да почиства прах и дребни отпадъци, като при някои модели количеството прах може да се измерва и автоматично да се регулира мощността. Така пестите енергия и удължавате живота на вашата прахосмукачка за кола.

Други важни характеристики са нивото на шума по време на работа и наличието на филтър за фини прахови частици. А ако имате домашен любимец трябва да изберете такава прахосмукачка за кола, която е предназначена за почистването на косми от домашни любимци.


4. Допълнителни аксесоари за прахосмукачка за кола.


Желателното е да имате голям набор от накрайници, които да ви позволяват по почиствате, както прах, дребни камъчета, трохи, а също така и косми от козината на вашия домашен любимец. Необходим е и накрайник за почистване на малки слотове и ниши, в които се натрупва прах.Ако се нуждаете от професионално пране на диван ,пране на матрак се свържете с нас на телефон 088 538 2527 по всяко време, обслужваме клиенти в ГРАДОВЕТЕ София и Бургас!