thumbs-icon Телефони за заявки / Бургас - 088 538 2527 / София - 089 380 1759

clock-iconРАБОТНО ВРЕМЕ : ПОН - СЪБ (9.00am - 6.00PM)

Почистваща фирма Експрес Партнерс
mobile-icon

ПОЗВЪНЕТЕ ЗА ПОРЪЧКА СЕГА !088 538 25 27

254 поръчки

page-banner

Важни съвети за почистване на дивани вкъщи

Заслужава ли си да закупим робот прахосмукачка? 8 Март
Важни съвети за почистване на дивани вкъщи

Важни съвети за почистване на дивани вкъщи

by Експрес Партнерс, 2022-8-03

Препоръки и съвети от почистваща фирма Експрес Партнерс


За никого не е тайна, че мисията по почистване на дивани вкъщи, не е никак лесна. Меката мебел става лесна мишена на домашния прах, хвърчащите косми от домашни любимци и изцапване с храни и напитки. В този момент най-вероятно си задавате въпроса, как да се отървете от цялата тази мръсотия и да върнете дивана ви в уникалния му вид. Отговорът обаче далеч не е еднозначен, така че ще ви предоставим информация, която със сигурност ще бъде полезна за вас.


 

Как да почистим петно от диван?Какви са ползите от получаването на робот прахосмукачка?


Вие можете да създадете разтвор за почистване комбинирайки равни пропорции бял оцет и вода, които да поставите в кофа. Следва да потопите кърпа от микрофибър, така че да я овлажните, но без да я намокряте прекалено много. Следва избърсване на петната, без да се бърза и подсушаването със суха кърпа от микрофибър. Това дава добър ефект, стига петната да не са прекалено упорити.

 Имайте предвид, че ако този подход не помогне, ще се наложи да се обърнете към фирма за почистване на дивани, която ще вкара в употреба специални машини. Да, това може да ви излезе по-скъпо, но пък със сигурност ще получите желания ефект и ще му се насладите изцяло.
Почистване на косми от диван

Колко струва една роботизирана прахосмукачка?

 

Това е другата трудна задача, с която ще трябва да се справите, ако имате домашни любимци вкъщи. Почистването на косми за диван изисква от вас да се снабдите с гумени ръкавици и ги напръскайте с малко количество вода. От този момент нататък, е необходими да третирате засегнатите участъци от косми много внимателно.

Важното е да ги изкарате от тъканта, за да станат по-лесни за почистване. Финалният момент е пускането на прахосмукачката, която ще обера разхлабените от вас косми. Да, ясно е, че ви звучи сложно, но пък не ви пречи да опитате.

_____

 

Пране на диван – как да го направим?

Пране на диван – как да го направим?

 

Днес има немалко препарати за пране на дивани, но не можем да твърдим, че всички те дават добри резултати, още повече, когато се използват от неподготвени хора. Все пак може да изпробвате метода, при който трябва да изчеткате дивана с твърда четка, а след това да нанесете сода за хляб. Изчакайте да преминат поне 20 минути, а после я изчистете с прахосмукачка за плат. Това може да подейства освежаващо на меката мебел, но не ви гарантира пълна успеваемост.

_____

 

Можем ли да почистим диваните вкъщи сами?


Да, можете да го направите, но няма да е лесно. В зависимост от степента на замърсяването, ще трябва да преминете през специална подготовка, която включва премахването на скъпоценни вещи и важни предмети, изолиране на домашните любимци и други. Чак тогава можете да преминете към пране на мека мебел. Естествено, трябва да разполагате с подходящата почистваща машина, която да не повреди дивана и да не доведе до усложнение на ситуацията.


За мнозина всичко това звучи някак далечно и сложно. Работата е трудоемка и отнема много време, а не всеки има съответната техника, за да свърши се ангажира с тази задача. И, след като погледнете нещата от тази гледна точка, ще установите, че не всеки разбира от пране на дивани. Няма място за притеснение, защото винаги може да използвате професионална помощ. В следващите редове ще се аргументираме, защо е по-разумно да използвате фирмени услуги.

 

_____

Пране на диван – как да го направим?

Пране на диван – как да го направим?


Технологиите се развиват и стават все по-ефективни. Истински добрите фирми за почистване на дивани, каквато е нашата „Експрес Партнерс“, ще ви обслужат използвайки най-новите машини, с чиято помощ диванът ви ще изглежда като нов. Естествено, в работата си прилагаме изпитани препрати и пособия, за да доведем радостта в домакинството ви и да се зарадвате на резултата.


По-горе в статията дадохме напътствия, как да почистите дивана си в домашни условия, но тези методи могат да работят временно. В този ред на мисли, не бива да вярвате на слухове, че професионалните услуги по почистване са непременно скъпи и едва ли не непосилни за всеки джоб.

Ние ще счупим този стереотип и ще ви убедим в обратното, ако ни гласувате доверие.
И, ако сте от хората, които постоянно следят за почистване на дивани цена, в мрежата, не се колебайте да ни се обадите. Ние няма да изневерим на очакванията ви и ще бъдем точното решение за вашия чист и по-приветлив дом. В това се убедиха множеството ни клиенти към днешна дата. Те останаха доволни от нас, за което сме им безкрайно признателни и благодарни.


 

Нека обобщим написаното

Не е невъзможно почистването на дивани вкъщи, но е препоръчително да имате едно на ум. Упоритите петна, мазнини и косми, понякога изискват намесата на специалист, който да се справи с тях. Ако съветите, които дадохме в тази статия не са успели да ви помогнат, не забравяйте, че сме насреща и работим неуморно, за да внесем чистотата и комфорта в живота ви. А сега, след като обяснихме всичко това, е време да приключим с тази статия и да ви пожелаем всичко най-хубаво!

 Ние от почистваща фирма Експрес Партнерс препоръчваме да сведете до колкото е възможно нивото на праха по всички меки мебели меки настилки с перидоично почистване пране с професионална машина! Ние можем да ви предложим професионално машинно пране на желана от вас мека мебел – диван, матрак, килим или столове..

 Ако се нуждаете от професионално пране на диван ,пране на матрак се свържете с нас на телефон 088 538 2527 по всяко време, обслужваме клиенти в ГРАДОВЕТЕ София и Бургас!