thumbs-icon Телефони за заявки / Бургас - 088 538 2527 / София - 089 380 1759

clock-iconРАБОТНО ВРЕМЕ : ПОН - СЪБ (9.00am - 6.00PM)

Почистваща фирма Експрес Партнерс
mobile-icon

ПОЗВЪНЕТЕ ЗА ПОРЪЧКА СЕГА !088 538 25 27

254 поръчки

page-banner

Заслужава ли си да закупим робот прахосмукачка?

Заслужава ли си да закупим робот прахосмукачка? 16 Февруари
Заслужава ли си да закупим робот прахосмукачка?

Заслужава ли си да закупим робот прахосмукачка?

by Експрес Партнерс, 2022-16-02

Препоръки и съвети от почистваща фирма Експрес Партнерс


Домашните задължения в поддържането на дома могат да отнемат много време особенно, ако бъде в почивни дни всяка седмица. Ако имате забързан или натоварен личен живот, може да бъдете затруднени да намерите свободно време да почистите подовете в дома си във всяка стая и коридорни помещения. 

Въпреки това, ако не го направите често има възможност да се натрупва прах и мръсотия, която ще циркулира във въздуха и да причинят различни алергени при вдишване. Казват, че чистата къща е знак за пропилян живот. 

Въпреки това, с помощта на робот прахосмукачка можете да постигнете една по-добра и чиста среда за живот във вашия дом.

Инвестирайки в робот прахосмукачка инвестирате в най-ценния си актив – времето си в по-смислени дейности.

 

Тъй като ние от Експрес Партнерс сме експерти в почистването и пране на килими и мокети ще се радваме да предоставим полезни съвети за този вид роботизирани устройства. Надяваме се, че можем да улесним избора на най-добрия вариант за вас с информацията в тази публикация. Продължете да четете, за да разберете дали устройството си струва вашето време и пари.


 

Какви са ползите от ползването на робот прахосмукачка?Какви са ползите от получаването на робот прахосмукачка?


Да предположим, че имате ограничено свободно време, за да се справите с различни задачи по почистването. В този случай роботизираната прахосмукачка може да ви спести много време всяка седмица. След дълъг работен ден всичко, което трябва да направите, е да включите устройството, за да премахнете праха и мръсотията от вашите килими и твърди подове, и то може да се движи с лекота между стаи и подови настилки.

 Освен това много висококачествени продукти разполагат с вградени сензори, за да избегнете блъскане в мебели или падане надолу по стълбите. Разбира се, най-голямото предимство на роботизираната прахосмукачка е, че тя може да ви помогне да поддържате искрящо чист дом с едно натискане на бутон. 

В резултат на това можете да предпазите семейството си от замърсители и частици във въздуха, които могат да предотвратят кихане, кашлица, хрема и астма.Колко струва една роботизирана прахосмукачка?

Колко струва една роботизирана прахосмукачка?

 

Има роботизирани прахосмукачки за всеки бюджет. Цените обикновено започват от 200 лв., но могат да достигнат до 1000 лв.+

Разбира се, всеки продукт има различни характеристики, които трябва да имате предвид, преди да закупите. Параметрите, които трябва да търсите са:

  • Мощно засмукване.
  • Мълчаливо изпълнение.
  • Компактен размер.
  • Голям контейнер за мръсотия.
  • Дълготрайно време на работа.

Макар че роботизираната почистваща машина може да бъде скъпа, тя е удобна, защото събира мръсотия в движение. Въпреки че е силно препоръчително да правите почистване на килимите или мокетите си професионално поне веднъж годишно, ежедневното почистване е от решаващо значение, за да имате по-чист дом. 

В това отношение роботът прахосмукачка е най-добрият домашен помощник, който може да Ви замени в тзои ангажиментблести.

С това устройство ще се насладите на по-добро качество на въздуха у дома. Премахването на прах и мръсотия в движение също означава по-малко износване и по-дълъг живот на подовата настилка. Ако използвате роботизирана прахосмукачка, квалифицирани специалисти по почистване на килими могат да се съсредоточат върху упоритите петна и дезинфекцията на килима, когато ги наемете за годишното дълбоко почистване.

 

Роботът за почистване се свързва с вашия Wi-Fi и може да бъде настроен да работи, когато не сте вкъщи.

_____

 

Роботизираните почистващи машини включват ли моп?


 

Както споменахме, не всички роботизирани прахосмукачки са създадени с вскички екстри. Следователно е разумно да вземете предвид нуждите на вашето домакинство, за да изберете правилния вариант за вас. Много хора се чудят дали тези устройства също могат да избършат пода. 

Отговорът е, че някои роботизирани почистващи машини са оборудвани с допълнителен моп за под. Това е прекрасна функция и ви позволява да се съсредоточите върху домакинска работа, различна от почистването на пода.

Прах събран от робот прахосмукачка

Това е количеството мръсотия, събрана за един ден от ПРАХОСМУКАЧКА IROBOT ROOMBA 698 WI

_____

 

Коя е най-добрата роботизирана прахосмукачка?


 

Ние се ангажираме да помагаме на собствениците на жилища, наемателите и собствениците на бизнес имоти да се насладят добре поддържани меки мебели и настилки. Ето защо с удоволствие представяме нашите експертни съвети за почистване. Наскоро тествахме  ПРАХОСМУКАЧКА IROBOT ROOMBA 698 WI – робот прахосмукачка , който бихме препоръчали на нашите клиенти. Интелигентната роботизирана почистваща машина предлага 360-градусово лазерно картографиране. Почиства площ до 100 кв.м с едно зареждане.

Освен това можете да управлявате устройството с помощта на смартфон и дори можете да го настроите да почиства дома ви по всяко време отвсякъде. Така че може да почисти дома ви, когато сте на работа, на почивка или среща с приятели.

 

_____


 

 

 


Ние от почистваща фирма Експрес Партнерс препоръчваме да сведете до колкото е възможно нивото на праха по всички меки мебели меки настилки с перидоично почистване пране с професионална машина! Ние можем да ви предложим професионално машинно пране на желана от вас мека мебел – диван, матрак, килим или столове..

 Ако се нуждаете от професионално пране на диван ,пране на матрак се свържете с нас на телефон 088 538 2527 по всяко време, обслужваме клиенти в ГРАДОВЕТЕ София и Бургас!