thumbs-iconНАЙ-ДОБРАТА ПОЧИСТВАЩА ФИРМА!

clock-iconРАБОТНО ВРЕМЕ : ПОН - СЪБ (9.00am - 6.00PM)

фирма за почистване на дивани и матраци
mobile-icon

ПОЗВЪНЕТЕ ЗА ПОРЪЧКА СЕГА !088 538 25 27

ПРАНЕ НА МЕКА МЕБЕЛ

МАШИННО ПРАНЕ НА МЕКА МЕБЕЛ

Пране на мека мебел

Вие сте наемател или собственик на апартамент наемодател?! Държите да бъде почистено за следващите наематели ние можем да ви помогнем в почистването на мека мебел. Най-често замърсените меки мебели, които почистваме са матраците защото всеки нов наемател държи да стартира в нова и добра среда за живот.

Следващата мебел по избор на клиентите за изпиране освежаване са диваните. Малко са хората склонни да приемат стари неподдържани матраци и дивани пълни с прах, петна и отблъскващи миризми. 

Фирма „Експрес Партнерс“ може да Ви предложи почистваща услуга машинно пране на мека мебел в градовете София, Бургас.
Нашите услуги включват екстракторно пране на дивани, фотьойли, кресла, табуретки, мека мебел ..

Ние можeм да почистим и подобрим ( машинно пране )
- Силно замърсени дивани,
- Почистваме и матраци от акари, отстраняване на урина от малки деца, възрастни хора, домашни любимци (кучета, котки ).
- При нужда от обезпрашаване след извършен ремонтни дейности;
- При наличие на петна по дамаските;
- При неприятна миризма от мебелите;
- При необходимост от дезинфекция;

Машинното изпиране се извършва с професионални екстракторни машини и препарати. Процедурата по почистване е в рамките на 30 до 60 мин. в зависмиост от степента на замърсяване. След изпиране мебелите остават влажни и е нужно време от 6 до 12 часа за да могат да бъдат използвани.

Услугата "Пране на дивани" включва почистване на всички външно видими повърхности с дамаска, т.е. облегалка, седалка, подлакътници и лицевата му част при краката, но не включва изпирането на допълнителна част функция сън, която се таксува отделно на цена от 10 лв.


За връзка с нас ни потърсете за гр. София ✆ 089 380 1759  гр. Бургас: ✆ 088 538 2527Цени за машинно пране на мека мебел

Диван, канапе - 10 лв. / за брой седящо място с размер 60 см.

Фотьойл, кресло - 20 лв. /бр.

Табуретка - 5 лв. /бр.

Стол - 4.00 лв. /бр. ( само облекалка или седлака - 2,50 лв. )

- Лежанки тип функция сън се таксуват отделно на цена 10.00 лв.


За почистване на матраци провери цени тук

 bookingВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ *

  1. Минимална стойност на заявена услуга за посещение в град - 35 лв.

  ( извън София - 50 лв. / извън Бургас - 40 лв. )

  2. Отстъпката от 10 % не важи: за клиенти живущи в кварталите и градовете около София , Бургас)

  3. Такса транспорт за клиенти живущи в кварталите извън София , Бургас - 10 лв. ( град в близост до София , Бургас сe доплаща от 10 до 25 лв.)

  4. Крайната цена за почистване на диван се определя в зависимост от броя на седящите места, брой седящо място 10.00 лв. с размер 60 см.

  - При ъгловите дивани ъгъла таксуваме за място10.00 лв.

  - Скритите обратни страни на възглавки седяща част таксуваме на цена 5 лв. ( Почистваме само при предварително подадена информация в заявка или при поискване от клиент при посещение от страна на наш служител преди стартирането на почистването )

  - Лежанки с тип функция сън зе таксуват отделно на цена 10.00 лв.

  Такса Синя и Зелена зона за клиенти живущи в обхват на платено паркиране се поемат от Експрес Партнерс

  6. Горепосочените цени са с включено ДДС

  7. За да бъде извършено почистването е нужно клиентът да подсигури: топла вода, както и да се погрижи за прибирането на чупливи и ценни предмети, които могат да затруднят нашата работа.

  - Не почистваме гръб на дивани ако са плътно прилепнали до стени. Не се ангажираме с разместването на дивани освен при изявено предварително желание от страна на клиент в негово присътствие за да окажем помощ при разместването!

  8. За клиенти живущи над или на 3-ти етаж или (2-ри етаж над партер) в сгради без асансьор не изпълняваме заявки поради тежестта на използваните професионални машини!  

  - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО e да ни информирате предварително за липса на асансьор! Поръчката ще бъде анулирана, ако предварително не бъде подадена информация при подаване на заявката!

  9. Работно време 09.00 - 18.00 часа

   


  Фирма Експрес Партнерс не предоставя гаранция и не носи отговорност за успешно остстраняване на замърсявания , урина или повреди по вашият диван, матрак, или килим в случаи на:

  1. Дълъг период на неподдържани меки мебели и настилки ( над 1 година );

  2. Не могат да бъдат премахнати петна, които вече са причинили повреда или промяна в цвета на тъкъните. в следствие от протъркване с години на експлотация, пряка слънчева светлина, оцветяване от дрехи или завивки пускащи цветове. 

  3. Правени са опити за почистване с почистващ препарат, водоструйки, парочистачки и други машини в много от случаите след опити от страна на клиентите или непрофесионални почистващи фирми. Резултатите след опитите са промяна в големината на петна и замърсяване, набиване в дълбочина или запечатване. 

  4. По време на машинно пране при стари, протъркани материи е възможно да бъде причинено повреда, раздърпвания и накъсване.

  5. Невъзможност за премахване на петна при застаряла тъкан, която става по-забележима след премахване на натрупанато с времето замърсяване.


  Преди и след почистване на мека мебел Тук можете да разгледате резултати - преди и след почистване от фирма Експрес Партнерс
  Професионално почистване на дивани по домовете

  Професионално почистване на дивани по домовете

  Ние от Експрес Партнерс използваме най-модерната система в Европа за почистване на дивани. Професионалната почистваща техника с която извършваме почистването ни позволява да почистим диван, фотьойл на място във вашият дом или офис!

  Професионално почистване на дивани по домовете

  Професионално почистване на дивани по домовете

  Ние от Експрес Партнерс използваме най-модерната система в Европа за почистване на дивани. Професионалната почистваща техника с която извършваме почистването ни позволява да почистим диван, фотьойл на място във вашият дом или офис!

   

  разгледай резултати - преди и след почистване