thumbs-icon Телефони за заявки / Бургас - 088 538 2527 / София - 089 380 1759

clock-iconРАБОТНО ВРЕМЕ : ПОН - СЪБ (9.00am - 6.00PM)

Почистваща фирма Експрес Партнерс
mobile-icon

ПОЗВЪНЕТЕ ЗА ПОРЪЧКА СЕГА !088 538 25 27

Бургас

Почистване на дивани, матраци, килими - град София

Почистване на дивани, матраци, килими - Бургас

Нашите услуги за домашно или търговско почистване се предлагат в Бургас и околностите, като еднократна или абонаментна услуга.

Експрес Партнерс е професионална специалзирана почистваща фирма, която работи освен с частни клиенти предлагаме услугите си и на много офиси, клубове, ресторанти, магазини и др. Ние се стремим да осигурим висококачествено почистване на дивани, матраци, килими и тапицерии за автомобили.

Продължителността на живота на вашия диван, матрак и килим може да се удължи значително с помощта на изключително благоприятния метод за почистване с професионални препартаи, който използваме.След почистването Вашите мебели ще изглеждат не само много по-добре, но и ще бъдат премахнати бактерии, които е възможно да предизвикат болести.

Препоръчително е това да се прави поне веднъж годишно или на всеки три месеца за собствениците на домашни любимци. Използвайки най-добрите, екологично чисти и най-безопасни химикали, заедно с нашата професионална почистваща машина за извличане, ще имате освежени дивани, матраци и килими и изглеждат като нови!

Проверете нашата страница за почистващи услуги ЦЕНИ, за да получите информация за всички цени на ЕКСПРЕС ПАРТНЕРС и професионалните услуги , които предлагаме.


СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАШ ПРЕДСТАВИТЕЛ ОБСЛУЖВАЩ - БУРГАС
ТЕЛЕФОН ЗА ЗАЯВКИ – 088 538 2527


За ваше удобство нашите почистващи услуги работят шест дни в седмицата от Понеделник до Петък от 9.00 до 18.00 часа, за да можете да изберете най-удобния ден за вас е нужно да позвъните дни преди да бъде направена поръчката за запитване на свободен ден и час.
пране на мека мебел

Разчитайте на почистваща фирма „Експрес партнерс“, за да постигнете по-добра и чиста среда за живеене. Удовлетворението е гарантирано!


Цени за почистване на мека мебел


Пране на диван, канапе - 10 лв. / седящо място

Пране на фотьойл, кресло - 15 лв. /бр.

Пране на табуретка - 5 лв. /бр.

Стол - 5.00 лв. /бр. ( само облекалка или седлака - 2,50 лв. )

Пране на матрак 1 персон едностранно - 15 лв. / двустранно + 15 лв.

Пране на матрак 1 персон и половина едностранно - 25 лв. / двустранно + 25 лв.

Пране на матрак 2 персона едностранно - 25 лв. / двустранно + 25 лв.bookingВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ *

   1. Минимална стойност на заявена услуга за посещение в градБургас - 35 лв. ( извън Бургас - 40 лв. )

   2. Отстъпката от 10 % не важи: ( при заявена услуга под 35 лв. / за клиенти живущи в кварталите и градовете около Бургас)

   3. Такса транспорт за клиенти живущи в кварталите извън Бургас - 10 лв. ( град в близост до Бургас сe доплаща от 10 до 25 лв.)

   4. Крайната цена за почистване на диван се определя в зависимост от броя на седящите места, брой седящо място 10.00 лв. с размер 60 см.

   - При ъгловите дивани ъгъла таксуваме за място10.00 лв.

   - Скритите обратни страни на възглавки седяща част таксуваме на цена 5.00 лв. ( Почистваме само при предварително подадена информация в заявка или при поискване от клиент при посещение от страна на наш служител преди стартирането на почистването )

   - Лежанки с тип функция сън зе таксуват отделно на цена 10.00 лв.

   5. Такса Синя и Зелена зона за клиенти живущи в обхват на платено паркиране се поемат от Експрес Партнерс

   6. Горепосочените цени са с включено ДДС

   7. За да бъде извършено почистването е нужно клиентът да подсигури: топла вода, както и да се погрижи за прибирането на чупливи и ценни предмети, които могат да затруднят нашата работа.

   - Не почистваме гръб на дивани ако са плътно прилепнали до стени. Не се ангажираме с разместването на дивани освен при изявено предварително желание от страна на клиент в негово присътствие за да окажем помощ при разместването!

   8. За клиенти живущи над или 3-ти етаж или (2-ри етаж над партер) в сгради без асансьор - не изпълняваме заявки поради тежестта на използваните професионални машини!  

   - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО e да ни информирате предварително за липса на асансьор! Поръчката ще бъде анулирана, ако предварително не бъде подадена информация при подаване на заявката!

   9. Работно време 09.00 - 18.00 часа

   


  Професионално почистване на дивани по домовете

  Професионално почистване на дивани по домовете

  Ние от Експрес Партнерс използваме най-модерната система в Европа за почистване на дивани. Професионалната почистваща техника с която извършваме почистването ни позволява да почистим диван, фотьойл на място във вашият дом или офис!

  Професионално почистване на дивани по домовете

  Използваме най-висок клас професионални машини

  Високият клас професионална екстракторна машина в комбинация с професионални препарати ще разградим и отстраним в дълбочина всички упорити петна, прах и микроби. След изпирането вашият диван остава леко влажен, процесът на съхнене е в рамките на 6 до 12 часа .

  разгледай други - преди и след почистване