thumbs-iconНАЙ-ДОБРАТА ПОЧИСТВАЩА ФИРМА!

clock-iconРАБОТНО ВРЕМЕ : ПОН - СЪБ (9.00am - 6.00PM)

Почистваща фирма Експрес Партнерс
mobile-icon

ПОЗВЪНЕТЕ ЗА ПОРЪЧКА СЕГА !088 538 25 27

779 поръчки

Почистване на фурна

Почистване на фурна и кухненски уреди

Почистване на фурна,абсорбатор,креамични плотове в София, БургасПочистваща фирма „Експрес Партнерс“ предлага висококачествена услуга за почистване на фурна, кухнеснки уреди: микровълнова фурна, креамични плотове, котлони в град София.  

Защо да изберете нашата услуга за професионално почистване на фурни ?
Забравете за ужасния мирис, мазните петна и загорелите остатъци. Оставете ние да се погрижим за вашата силно замъсрена фурна. 
Спестявате пари, допълнителни главоболия при търсене на ефективен почистващ препарат и усилие за постигане на резултат.

Почистваща фирма Експрес Партнерс е специализирана в почистване на фурни и обслужва клиенти в град София. 

Ние осигуряваме всичко необходимо за почистване на място и гарантираме чистота и хигиена за нашите клиенти. Върнете си удоволствието от готвенето, поръчвайки нашата услуга на изгодна цена, като кликнете на бутона "ПОРЪЧКА ПОЧИСТВАНЕ ФУРНА" или позвънете!


Телефон за заявка гр. София ✆ 089 380 1759 ✆ 088 538 2527 Цени за почистване на фурни и кухнеснки уреди

Единична фурна - малка (вътрешно и външно) - 35 лв.

Двойна фурна - (вътрешно и външно) - 50 лв. /бр.

Абсорабтор - 30 лв. /бр.

Керамичен плот/ Котлони - 15 лв.

Тава към фурната - 10 лв. /бр.

Тиган или тенджера - 5 лв. /бр.


При силна замърсеност, цената се увеличава с 50% до 100%


ПРОЦЕС НА ПОЧИСТВАНЕ 


Преди стартиране нашият служител ще определи степента на замърсяване.
- След това той ще почисти старателно фурната с професионален почистващ препарат. Според степента на замърсяване е нужно да се изчака 10 минутен режим на работеща фурна 30 градуса след , което е нужно да се изчака от 5 до 15 мин. , като през това време ще бъдат почистени страничните и голямата решетка.

- Докато препаратът действа, всчки следи от мазни храни и загорели остатъци ще бъдат разградени и готови за почистване.

- По време и след почистването се взимат мерки да се защитят уредите около вашата печка. Полето на работа се оставя в изряден вид.

Служителят на Експрес Партнерс разполага с необходимия опит, препарати и принадлежности, за да възстанови и почисти професионално вашата фурна.

ВАЖНО за да бъде извършена услугата почистване на фурна задължително трябва пространството около фураната и мивката да бъдат освободени от чупливи предмети за да не бъде възпрепятсван нашият служител!

- Задължително трябва да имате топла вода в противен случай можем да откажем да помем заявката!Професионално почистване на дивани по домовете

Професионално почистване на дивани

Ние от Експрес Партнерс използваме най-модерната система в Европа за почистване на дивани. Професионалната почистваща техника с която извършваме почистването ни позволява да почистим диван, фотьойл на място във вашият дом или офис!Използваме най-висок клас професионални машини

Високият клас професионална екстракторна машина в комбинация с професионални препарати ще разградим и отстраним в дълбочина всички упорити петна, прах и микроби. След изпирането вашият диван остава леко влажен, процесът на съхнене е в рамките на 6 до 12 часа .